Стильна Зої Кравіц в образі Селіни Кайл на нових фото зі зйомок «Бетмена»

24 жовтня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знімальний процес супергеройського фільму «Бетмен» відновився після того, як Роберт Паттінсон перехворів коронавірусом, і його нові фотографії показують актрису Зої Кравіц в ролі Селіни Кайл/Жінки-кішки.

Легендарна суперлиходійка/антигероїня з коміксів DC Жінка-кішка завжди славилася своїм вишуканим смаком, і Селіна Кайл у втіленні Кравіц не буде винятком, як можна побачити на нових знімках від папараці.

У жовтні актриса з'явилася на знімальному майданчику «Бетмена» в стильному чорному плащі з блискучої шкіри до колін, колготках в сіточку та в лакованому чорному капелюшку, прикрашеному квітами та великим бантом.

Поруч з Кравіц на другому фото можна побачити актора Джона Туртурро в сірому костюмі, довгому сірому пальті та окулярах з червоними лінзами. Він втілює Кармайна Фальконе, який в коміксах DC є ватажком мафії і ворогом Бетмена.

Компанію Паттінсону, Кравіц і Туртурро в новій адаптації пригод Темного лицаря, яку знімає режисер Метт Рівз, складуть актори Колін Фаррелл (Пінгвін), Пол Дано (Загадник) та Енді Серкіс (Альфред Пенніворт).

У зв'язку із затримкою зйомок через пандемію COVID-19 прем'єра супергеройського екшену «Бетмен» була перенесена з осені 2021 року на 4 березня 2022 року.

8517 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: