Зої КравіцZoe Kravitz

Зої Кравіц / Zoe Kravitz
Повне ім'я: Зои Изабелла Кравиц (Zoë Isabella Kravitz)
Народилася 1 грудня 1988; Нью-Йорк, США
Зріст: 157 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Зої Кравіц

Бетмен (2021) ... Selina Kyle / Catwoman
Фанатик (2020) ... Rob, продюсер (исполнительный продюсер)
Людина-павук: Навколо всесвіту (2018) ... Mary Jane
Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда (2018) ... Leta Lestrange
Рідня (2018) ... Milly
Розваги дорослих дівчат (2017) ... Blair
Близнюки (2017) ... Heather Anderson
Велика маленька брехня (2017) ... Bonnie Carlson
Лего Фільм: Бетмен (2017) ... Catwoman

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зої Кравіц. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зої Кравіц

Написати коментар...
Написати коментар...