Колін ФарреллColin Farrell

Колін Фаррелл / Colin Farrell
Повне ім'я: Colin James Farrell
Народився 31 травня 1976; Дублін, Ірландія
Зріст: 178 см
85%
11
15%
2

Фільмографія Коліна Фаррелла

Хлопці-аристократи (2020) ... актор
Дамбо (2019) ... Holt Farrier
Єва (2019) ... Simon
Вдови (2018) ... Jack Mulligan
Legend of Cambria (2018) ... рассказчик
Роман Ізраел, Esq. (2017) ... актор
Фатальна спокуса (2017) ... актор
Вбивство священного оленя (2017) ... Steven Murphy
Fantastic Beasts and Where to Find Them: Before Harry Potter (2017) ... Graves
Hell's Club Part 2. Another Night (2017) ... Clients

Біографія Коліна Фаррелла

Колін Фаррелл - ірландський кіноактор. Отримав популярність завдяки ролям у фільмах «Олександр», «Телефонна будка», «Особлива думка», «Рекрут», «Поліція Майамі. Відділ моралі», і багатьох інших.

Обговорення Коліна Фаррелла

Написати коментар...
Написати коментар...