Новий фан-арт «Шазама» показує фінальну сцену за участю Генрі Кавілла

3 червня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий художник BossLogic вирішив нарешті виправити ту фінальну сцену супергеройського екшену «Шазам!», в якій в камео частково з'явився Супермен.

Фільм «Шазам!», заснований на коміксах DC, розповів про те, як тінейджер-сирота Біллі Бетсон (Ешер Енджел) за допомогою всього одного слова отримав здатність перетворюватися на сильного дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). А його помічником в боротьбі зі злом став ще один тінейджер Фредді Фріман (Джек Ділан Грейзер), з яким Біллі познайомився, коли потрапив в нову прийомну сім'ю.

Фредді є великим фанатом супергероїв, і, щоб порадувати брата, Біллі/Шазам запросив у кінці фільму в гості до їхньої школи самого Супермена.

На жаль, це камео було знято без участі Генрі Кавілла, тому ми побачили в кадрі лише тіло Людини зі сталі без голови, і новий фан-арт від BossLogic, створений в світлі новин про те, що Кавілл ще зіграє Супермена в майбутніх фільмах DCEU, це виправляє, показуючи легендарного супергероя з головою та... вусами. Що в свою чергу є жартом про погано замазані на комп'ютері вуса Супермена в «Лізі справедливості».

Студія Warner Bros. вже готує разом з режисером Девідом Ф. Сандбергом екшен «Шазам 2», прем'єра якого очікується навесні 2022 року, так що подібна сцена за участю Шазама та Супермена цілком може стати реальністю.

3824 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: