Генрі Кавілл збирається знову зіграти Супермена у фільмі DCEU

29 травня 2020,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. веде переговори з актором Генрі Кавіллом з приводу того, щоб він повернувся на великі екрани в образі Супермена. Але, на жаль, мова йде не про сольний фільм «Людина зі сталі 2».

Сайт Deadline написав у середу, що джерела, близькі до студії, кажуть, що Кавілл вже спілкується з Warner Bros. про те, щоб знову надягти плащ Супермена. Студія хоче, щоб він з'явився в одному з майбутніх фільмів DCEU, але не в якості головного героя.

У числі проектів, які зараз готуються до зйомок, знаходяться «Чорний Адам», «Шазам 2» і «Аквамен 2». В якому з них ми побачимо Супермена у втіленні Кавілла, нам поки залишається тільки гадати, але, з огляду на той факт, що Двейн Джонсон вже давно хотів влаштувати зустріч Чорного Адама і Супермена на великому екрані, ми сподіваємося, що це буде саме сольник Скелі.

Цієї зими на екрани вийшов новий супергеройський екшен всесвіту DCEU «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», а в серпні ми побачимо в кіно другу пригоду богині-амазонки в блокбастері «Диво-жінка 1984».

На 2021 рік у Warner Bros. і DC теж вражаючі плани, які включають прем'єри фільмів «Чорний Адам», «Загін самогубців 2» і «Бетмен», а також реліз довгоочікуваної режисерської версії «Ліги справедливості», де актор в останній раз зіграв Супермена.

Тим часом Кавілла можна зараз побачити в 1 сезоні хітового серіалу від Netflix «Відьмак», де він заробляє на життя полюванням на монстрів, а після він втілить знаменитого детектива Шерлока Холмса у фільмі «Енола Холмс».

1804 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: