Кінокомікс «Флеш» з Езрою Міллером провалився в американському прокаті

19 червня 2023,  23:50 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен «Флеш», заснований на коміксах DC, зібрав у свій прем'єрний вікенд в американському прокаті всього 64 мільйони доларів — менше, ніж минулорічний «Чорний Адам» за участю Двейна Джонсона.

Після скандалів та арештів головної зірки «Флеша» Езри Міллера кінокомпанія Warner Bros. дуже старалася активно рекламувати свій новий кінокомікс від DC, щоб залучити глядачів у кінотеатри навіть попри репутацію головного актора, але надії не справдилися.

При бюджеті в 200 мільйонів доларів сольна пригода найшвидшої людини на Землі Баррі Аллена заробила в США та Канаді у перший вікенд всього $64 млн, що на $3 млн менше, ніж у свій дебютний вікенд заробив «Чорний Адам», який вийшов на екрани у жовтні 2022 року.

Тим часом глядачі з інших країн принесли екшену «Флеш» за перші вихідні ще $75 млн, тож тепер його бокс-офіс становить $139 млн, що ставить цей кінокомікс на 13-ту сходинку в рейтингу найприбутковіших фільмів 2023 року, що для такого дорогого блокбастера є поганим результатом.

Проте попередній супергеройський кінокомікс від DC та Warner Bros. «Шазам! Лють богів», чия прем'єра відбулася у березні, зібрав ще менше — всього $133,8 млн.

Тепер на фоні «Флеша» та «Шазама 2» стрічка «Чорний Адам», яка заробила в світовому прокаті $393,3 млн, більше не здається лузером. Навряд чи «Флешу», який ви вже можете побачити у кінотеатрах, вдасться заробити стільки.

962 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: