«Флеш»: ексклюзивний фрагмент кінокоміксу від DC за участю Бетмена у втіленні Майкла Кітона

14 червня 2023,  00:18 | Новини фільмів

Він повернувся! Два Флеша з різних всесвітів знайомляться з Темним лицарем, якого знову грає Майкл Кітон, у новому фрагменті супергеройського екшену «Флеш».

Новий кінокомікс від Warner Bros. та DC «Флеш», що буде продовженням «Ліги справедливості», покаже повернення Баррі Аллена/Флеша, який вирушає до альтернативного всесвіту, де його мама все ще жива. Там він зустрічає ще одного Баррі Аллена, який також є найшвидшою людиною у своєму світі, і разом вони знаходять печеру Бетмена, як показує нова сцена, яку ви можете подивитися вище.

Цього Брюса Вейна, Бетмена з іншого всесвіту, знову втілить легендарний Майкл Кітон. Він грав Бетмена у фільмах Тіма Бертона «Бетмен» (1989) і «Бетмен повертається» (1992), а також втілив суперлиходія Стерв'ятника у супергеройському блокбастері від Marvel «Людина-павук: Повернення додому» (2017).

В ролі Баррі Аллена/Флеша на екрани повернеться скандальний актор Езра Міллер, у якого були проблеми з законом, проте студія Warner Bros. все одно вирішила випустити його сольник, незважаючи на те, що раніше через скандал звільнила Джонні Деппа з франшизи «Фантастичні звірі».

В український прокат «Флеш», який увійшов до десятки найбільш очікуваних фільмів літа, виходить 15 червня. Ви вже можете придбати квитки на «Флеш» на нашому сайті.

805 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: