Майкл КітонMichael Keaton

Майкл Кітон / Michael Keaton
Повне ім'я: Michael John Douglas
Народився 5 вересня 1951; Кораополіс, Пенсильванія, США
Зріст: 175 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Майкла Кітона

Дамбо (2019) ... V. A. Vandevere
Американський убивця (2017) ... актор
Людина-павук: Повернення додому (2017) ... Adrian Toomes / Vulture
Hell's Club Part 2. Another Night (2017) ... Clients
Засновник (2016) ... актор
Невгамовний Бінки Нельсон (2015) ... Walter Nelson
У центрі уваги (2015) ... Walter «Robby» Robinson
Посіпаки (2015) ... Walter Nelson
Prom Queen (2015) ... Mr. Osterberg
Бердмен (2014) ... Riggan

Біографія Майкла Кітона

Майкл Кітон (англ. Michael Keaton; р. 1951) - американський актор. Справжнє ім'я - Майкл Джон Дуглас (Michael John Douglas). Відомий як виконавець ролі Бетмена у фільмах режисера Тіма Бертона.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Кітона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Кітона

Написати коментар...
Написати коментар...