Джон Красінскі завершив зйомки очікуваного горора «Тихе місце 2»

28 вересня 2019,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Красінскі повідомив про те, що знімальний процес сиквела хітового фільму жахів «Тихе місце» завершено і його прем'єра відбудеться 2020 року.

У середу, 25 вересня, Красінскі опублікував у Твіттері атмосферний знімок зі знімального майданчика «Тихого місця 2» з повідомленням:

Отже... Це кінець зйомок для другої частини. Побачимося у березні 20-го!

На закулісній фотографії ми бачимо Красінскі, який переходить через той самий залізний міст з першої частини, тримаючи за руку свою дружину і виконавицю головної ролі Емілі Блант. Сподіваємося, що це означає, що вона виживе в майбутній битві з монстрами, які реагують на шум.

Її дітей (їхніх дітей, але герой Красінскі загинув у першому фільмі) знову зіграють юні актори Міллі Сіммондс та Ноа Джуп.

Компанію їм в кадрі складуть Кілліан Мерфі, який вже стикався з апокаліпсисом у фільмі «28 днів потому», і Джимон Гонсу якого ви можете знати по ролям у супергеройських екшенах «Вартові Галактики» і «Шазам!».

У світовий прокат «Тихе місце 2» вийде 18 березня 2020 року. З нетерпінням чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.

1317 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: