Джимон ГонсуDjimon Hounsou

Джимон Гонсу / Djimon Hounsou
Народився 24 квітня 1964; Котону, Бенін
Зріст: 188 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джимона Гонсу

Кінгс Мен (2020) ... Neil Kenlock
Ангели Чарлі (2019) ... Bosley
Найдовший день в Чан'ань (2019) ... актор
Шазам! (2019) ... Wizard
Капітан Марвел (2019) ... Korath
Море спокуси (2019) ... Duke
Аквамен (2018) ... King Ricou
Такий ж інший, як і я (2017) ... актор
Король Артур: Легенда меча (2017) ... актор
Легенда про Тарзана (2016) ... Chief Mbonga

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джимона Гонсу. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джимона Гонсу

Написати коментар...
Написати коментар...