Джимон ГонсуDjimon Hounsou

Джимон Гонсу / Djimon Hounsou
Народився 24 квітня 1964; Котону, Бенін
Зріст: 188 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джимона Гонсу

Ангели Чарлі (2019) ... Bosley
Шазам! (2019) ... The Wizard Shazam
Капітан Марвел (2019) ... Korath
Море спокуси (2019) ... Duke
Аквамен (2018) ... King Ricou
Такий ж інший, як і я (2017) ... актор
Король Артур: Легенда меча (2017) ... актор
Blazing Samurai (2017) ... Sumo
Легенда про Тарзана (2016) ... Chief Mbonga
Повітря (2015) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джимона Гонсу. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джимона Гонсу

Написати коментар...
Написати коментар...