«Тихе місце: День перший»: перший погляд на приквел горор-франшизи «Тихе місце»

7 лютого 2024,  16:22 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший кадр очікуваного драматичного фільму жахів «Тихе місце: День перший» («A Quiet Place: Day One») за участю лавреатки премії «Оскар» Люпіти Ніонго та зірки серіалу «Дивні дива» Джозефа Квінна.

Сюжет науково-фантастичної стрічки про монстрів «Тихе місце: День перший» поки тримають у таємниці, але друга частина її назви натякає на те, що це буде приквел, який розповість, як Землю захопили іншопланетяни, які вбивають усіх, кого почують. Його сюжет буде розгортатися у перший день цього апокаліпсиса і слідуватиме за персонажами, яких зіграють Ніонго та Квінн.

На першому кадрі від журналу Entertainment Weekly вони дивляться на щось моторошне на темній станції метро. Цікава деталь, що героїня Ніонго буде також намагатися врятувати свою кішку (чи кота).

Режисером і сценаристом приквела став Майкл Сарноські, який раніше зняв стрічку «Свиня» з Ніколасом Кейджем у головній ролі. Творець франшизи «Тихе місце» Джон Красінські виступає одним з продюсерів її третьої частини.

Ніонго отримала «Оскар» за свою гру у драматичному фільмі «12 років рабства». Ви також можете її знати за роллю Накії у супергеройських блокбастерах «Чорна пантера» і «Чорна пантера: Ваканда назавжди».

Прем'єра науково-фантастичного горора «Тихе місце: День перший» очікується 27 червня. З нетерпінням чекаємо перший трейлер.

А поки що дивіться українські трейлери очікуваних фільмів, що незабаром вийдуть в широкий прокат.

382 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: