Кілліан МерфіCillian Murphy

Кілліан Мерфі / Cillian Murphy
Народився 25 травня 1976; Дуглас, Ірландія
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Кілліана Мерфі

Тихе місце 2 (2020) ... Emmett
Анна (2019) ... Lenny Miller
Злочинний сезон (2018) ... Jim
Дюнкерк (2017) ... Shivering Soldier
Вечірка (2017) ... Tom
Перестрілка (2016) ... Chris
Антропоїд (2016) ... Josef Gabcík
У серці моря (2015) ... Matthew Joy
8:58: The Clock (2015) ... Generic Man
Transcendence: A Singular Vision (2014) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кілліана Мерфі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кілліана Мерфі

Написати коментар...
Написати коментар...