Брі Ларсон і Майкл Б. Джордан зіграють в драмі «Just Mercy»

7 жовтня 2018,  00:46 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори MCU Брі Ларсон і Майкл Б. Джордан об'єднаються для драматичної картини «Just Mercy», чия прем'єра очікується аж у 2020 році.

Ларсон, яка грає у фільмах MCU супергероїню Капітана Марвел, офіційно приєдналася до Джордана, який втілив у «Чорній пантері» суперлиходія Кіллмонгера, у новій драмі «Just Mercy», повідомляє сторінка фільму на сайті IMDb.

Фільм «Just Mercy» («Просто помилувати») буде адаптацією автобіографічної книги Брайана Стівенсона і розповість історію молодого юриста, який бореться за справедливість всередині неідеальної та подекуди корумпованої правової системи.

Роль Стівенсона виконає Джордан, а Ларсон зіграє героїню на ім'я Єва Енслі.

Режисером екранізації історії Стівенсона виступає Дестін Креттон, відомий завдяки фільмам «Короткий термін 12» та «Скляний замок», в обох з яких головну роль виконала Ларсон.

Разом з Джорданом і Ларсон в цій історії зіграють володар премії «Оскар» Джеймі Фокс, О'Ші Джексон мол., Тім Блейк Нельсон, Роб Морган та Рода Гріффіс.

Наступної весни Ларсон можна буде побачити одразу у двох фільмах від Marvel Studios: «Капітан Марвел» і «Месники 4».

Шанувальникам Джордана доведеться чекати на пару місяців менше: його спортивна драма «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа» прибуде в кінотеатри України в січні.

У світовий прокат фільм «Just Mercy», чиї зйомки стартували на початку осені, вийде 17 січня 2020 року.

2750 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: