О’Ші Джексон мл.O'Shea Jackson Jr.

О’Ші Джексон мл. / O'Shea Jackson Jr.
Народився 24 лютого 1991; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 182 см
50%
0
50%
0

Фільмографія О’Ші Джексона мл.

Космічний джем 2 (2021) ... актор
Просто милосердя (2020) ... Anthony Ray Hinton
Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... Chief Warrant Officer Barnes
Божевільна парочка (2019) ... Lance
Злодії (2018) ... Donnie Wilson
Інгрід їде на Захід (2017) ... актор
Волос вулиць (2015) ... Ice Cube
Полювання на крадіїв 2 () ... Donnie Wilson, слухи
Відео з участю О’Ші Джексона мл.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень О’Ші Джексона мл.. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення О’Ші Джексона мл.

Написати коментар...
Написати коментар...