Новини, в яких згадується Паула Берроуз

4 листопада 2019,  16:40 | Новини серіалів

Готові до нових магічних пригод з драконами? Фентезійно-пригодницький мультсеріал «Принц драконів» виявився настільки популярним, що трохи більше ніж за рік після прем'єри Netflix випускає вже його 3 сезон.

Анімаційне фентезі від сценариста мультсеріалів «Аватар: Легенда про Аанга» і «Футурама» Аарона Ехаза розповідає про пригоди двох принців Каллума (Джек Де Сіна) і Езрана (Саша Роджен), які переконують перейти на їхній бік найманку-ельфійку Рейлу (Паула Берроуз), надіслану їх вбити, і разом вони відправляються в епічну подорож, щоб принести мир на свої воюючі землі. У нових серіях Каллум і Рейла переходять чарівний кордон Ксадії, а Езран повертається до Католісу в якості короля і стикається з тиском з усіх боків.

Прем'єра 3 сезону «Принца драконів» відбудеться 22 листопада.

3 лютого 2019,  18:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився офіційним трейлером 2 сезону аніме «Принц драконів», який говорить, що в будь-якій подорожі зустрічаються сюрпризи і що часто все йде не так, як ти собі запланував.

Фентезійний мультсеріал «Принц драконів» («The Dragon Prince») розповідає історію двох юних принців Каллума (Джек Де Сіна) і Езрана (Саша Роджен), які переконують ельфійка Рейлу (Паула Берроуз) з ворогуючого з людьми клану перейти на їхній бік і відправляються разом наповнений пригодами квест, щоб помирити королівство людей і королівство ельфів та врятувати їх від взаємного знищення. І тепер в компанії принців і ельфійки з'являється новачок—маленький дракон, якого вони повинні доставити додому до його мами, інакше лиха не уникнути.

Прем'єра нових серій «Принца драконів» відбудеться 15 лютого.

7 вересня 2018,  21:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ельфи і люди знаходяться на грані війни у новому трейлері фентезійного мультсеріалу від Netflix «Принц-дракон».

«Принц-дракон» розповість про два ворогуючі королівства, в одному з яких правлять люди, а в іншому ельфи. Ельфи планують напасти на людей і розв'язати війну, щоб помститися їм за вбивство Короля драконів. Ельфійка Рейла (Паула Берроуз) вирішує сама вбити двох людських принців Каллума (Джек Де Сіна) і Езрана (Саша Роджен) і таким чином помститися за свій народ. Але їм вдається переконати Рейлу в тому, що люди не нищили останнє яйце дракона, і разом вони вирішують битися з темною магією, щоб принести мир в обидва королівства.

Прем'єра мультсеріалу «Принц-дракон» відбудеться через тиждень, 14 вересня.