Біографія Агне Грудіте

Народилася Шяуляй, СРСР (Литва)
Освіта: У старших класах Агне вчилася в Шяуляйській університетської гімназії, а після її закінчення поступила в Шяуляйскій університет на факультет мистецтва, який закінчила за спеціальністю «Естрадний мистецтво».

Біографія Агне Грудіте

Агне народилася 9 липня 1986 року в місті Шяуляй Литовської РСР, але періодично гостювала у родичів у селі Кальтіненай (Шілальскій район). Ще в дитячому садку взяла участь у дитячому пісенному конкурсі Dainų dainelė («Пісня-пісенька»), а пізніше співала в ансамблі «En-den-du» під керівництвом Вадима Камразера. Як вона згодом стверджувала, її кумиром був співак Роббі Вільямс. Крім співу, Грудіте також паралельно навчалася грі на музичних інструментах: канклес та піаніно.


Почавши працювати на телеканалі TV3 в 2010 році Агне несподівано отримала запрошення на одну з основних ролей телесеріалу «Літо в Найсяй». Серіал виявився дуже популярним і знімався аж до 2015 року, а глядачі помітили красиву дівчину, яку навіть назвали потенційним секс-символом Литви. У 2012 році вона знялася в романтичній комедії «Один Валентин» (але частіше використовується вільний переклад назви фільму — «День святого Валентина»), у яку увійшов ряд еротичних сцен, через що картина в деяких ЗМІ була названа самим еротичним литовським фільмом року . Також у 2012 році Грудіте знялася в грузино-литовському телесеріалі «Винний шлях», завдяки чому стала відома і в Грузії. Протягом двох наступних років вона знялася в ще двох іноземних проектах — українському телесеріалі «Нюхач» та російському фільмі-катастрофі «Екіпаж».

Відносини Агне Грудіте

У перший раз вийшла заміж в 22 роки, а до моменту початку зйомок у серіалі «Літо в Найсяй» вже була вагітна; пізніше народила доньку Єву. Висока популярність та постійна зайнятість актриси стали причиною сімейних сварок, тому незабаром пара розпалася, при цьому Агне забрала собі шестимісячну доньку. Через півтора року вийшла заміж вдруге.