Даніель БрюльDaniel Brühl

Даніель Брюль / Daniel Brühl
Народився 16 червня 1978; Барселона, Каталонія, Іспанія
67%
2
33%
1

Фільмографія Даніеля Брюля

На Західному фронті без змін (2022) ... Matthias Erzberger, продюсер (исполнительный продюсер)
Кінгс Мен (2021) ... Erik Jan Hanussen
Поганий сусід (2021) ... Daniel, режисер, продюсер
Сокіл і Зимовий солдат (2021) ... Baron Zemo
Моя Зої (2019) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Операція Ентеббе (2018) ... Wilfried Böse

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Даніеля Брюля. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Даніеля Брюля

Написати коментар...
Написати коментар...