Тоні КушнерTony Kushner

Тоні Кушнер / Tony Kushner
Народився 16 липня 1956
100%
1
0%
0

Фільмографія

Фабельмани (2022) ... продюсер, сценарист
Вестсайдська історія (2021) ... сценарист
Brundibar (2019) ... сценарист (адаптация)
Marian (2017) ... актор
Ангели в Америці. Частина 2: Пєрєстройка (2017) ... сценарист
Ангели в Америці. Частина 1: Наближається Міленіум (2017) ... сценарист
The Royal Road (2015) ... актор
Лінкольн (2012) ... сценарист
Театр військових дій (2008) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...