Новини, в яких згадується Ден Браун

11 жовтня 2016,  03:40 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Представляємо докладний прес-реліз про створення фільму «Інферно», який стартує цього тижня в кінотеатрах України:

Володар премії «Оскар» Рон Говард, який подарував людству блокбастери «Код да Вінчі» й «Ангели і Демони», представляє нову стрічку популярної франшизи за останнім бестселером Дена Брауна. Героєм фільму «Інферно» стає професор Роберт Ленгдон, роль якого знову зіграв Том Хенкс. У його руки потрапляють предмети, пов'язані з великим Данте. Ленгдон опиняється в італійській лікарні, де йому діагностують амнезію. Єдина надія професора відновити пам'ять - доктор Сієнна Брукс у виконанні Фелісіті Джонс. Ленгдон і Брукс мандрують Європою, намагаючись зупинити зловмисника і запобігти поширенню смертоносного вірусу, який може знищити половину населення Землі.

Читати далі...
9 жовтня 2016,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Инферно» Том Хэнкс пообщался вчера в Твиттере со своими поклонниками, ответив на их самые интересные вопросы.

Читати далі...
4 липня 2016,  18:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився другий український трейлер до фільму «Інферно» про пригоди професора Роберта Ленгдона (у виконанні Тома Хенкса), заснованих на бестселері Дена Брауна.

В кінотеатрах України фільм стартує з 13 жовтня.

24 червня 2016,  11:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер екранізації роману Дена Брауна «Інферно» представляє Тома Хенкса і Фелісіті Джонс в гонитві за чумою, яка може стерти половину населення планети, і знайти її допомагають підказки, пов'язані з легендарним твором Данте Аліг'єрі «Божественна комедія».

В українських кінотеатрах з 13 жовтня.

9 травня 2016,  19:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший тизер до екранізації третього роману Дена Брауна «Інферно» про пригоди професора Роберта Ленгдона в образі якого повертається Том Хенкс. Допоможе йому в черговому порятунці світу Фелісіті Джонс.

«Він повинен дізнатися правду, перш ніж відкриється пекло.»

В українських кінотеатрах з 13 жовтня.

13 травня 2015,  00:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Почалися зйомки «Інферно» - нового фільму трилогії про пригоди професора Ленгдона від студії Columbia Pictures, дві перші частини якого зібрали у світовому прокаті більше $1.2 мільярдів. «Інферно» запланований до релізу в Україні 13 жовтня, 2016 року.

Оскароносний Том Хенкс повертається до ролі Роберта Ленгдона. До нього приєднується міжнародна зіркова когорта акторів: Фелісіті Джонс, Ірфан Хан, Омар Сі, Бен Фостер та Сідсе Бабет Кнудсен. Режисерське крісло посідає Рон Говард. Продюсери: Браян Грейзер та Рон Говард. Сценарій Девіда Коепа за сюжетом однойменного роману Дена Брауна. Виконавчі продюсери: Девід Хаусхолтер, Ден Браун, Анна Калп та Вільям М. Коннор.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Режисер Говард говорить:

Я з нетерпінням чекав на початок зйомок третього фільму про Роберта Ленгдона. Глядачі з усього світу вже нагуляли добрячий апетит до пригод відомого професора, а «Інферно» містить стільки саспенсу та екшну, про скільки годі й мріяти.

Зйомки проходитимуть у таких містах, як Флоренція, Венеція та Будапешт. 

До закадрової команди фільму увійшли: оператор Сальваторе Тотіно, художник-постановник Пітер Венхем, редактори Ден Хенлі та Том Елкінс, а також дизайнер костюмів Джуліан Дей. 

19 лютого 2015,  14:03 | Кастінг | Автор: SpaceMonkey

Режисер/продюсер Рон Говард та продюсер Браян Грейзер запросили талановитих міжнародних акторів приєднатися до Тома Хенкса у новому фільмі про пригоди професора Роберта Ленгдона від студії Columbia Pictures – «Інферно». Попередні стрічки про цього персонажа зібрали у світовому бокс-офісі більше $1.2 млрд.

Фільм виробництва студії Imagine Entertainment за сценарієм Девіда Коеппа, основаного на однойменній книзі Дена Брауна, запланований до прокату в Україні на 13 жовтня 2016 року. Зйомки ж фільму розпочнуться у квітні 2015 року. Виконавчими продюсерами стрічки виступають: Ден Браун, Анна Калп, Білл Конор та Девід Хаусхолтер.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Цьогорічна номінантка на премію «Оскар» за роль у стрічці «Стівен Хокінг. Теорія всього» Фелісіті Джонс гратиме разом із Томом Хенксом. Її героїня – доктор Сієна Брукс. Ірфан Хан, один з найвідоміших кіноакторів Індії, який більш за все знаний своїми ролями у фільмах «Мільйонер з нетрів» та «Життя Пі», гратиме Гарі Сімса, також відомого як Ректор. Французький актор Омар Сі, знаменитий своєю роллю у французькому  мега-хіті «1+1», а також у стрічці «Люди Ікс: дні минулого майбутнього» та нового фільму «Світ Юрського періоду», що вийде у прокат 11 червня, гратиме Крістофа Брудера. Сідсе Бабет Кнудсен, зірка  датського телесеріалу  «Уряд», зіграє доктора Елізабет Сінскі, голову Світової організації охорони здоров’я. Кастинг іще не закрито, фільммейкери ще продовжують перемовини з деякими іншими міжнародними кіноакторами щодо участі у проекті.

Рон Говард коментує: «Я хотів, щоб у цьому фільмі Тома Хенкса оточували актори з різних країн, що підкреслить надзвичайно небезпечну ситуацію, в яку потрапляє Роберт Ленгдон, ризикові рішення, які йому доводиться приймати, а також глобальну загрозу, яку він намагається відвернути. Фелісіті, Ірфан, Омар та Сідсе – усі вони відомі в Америці так само, як і у своїх рідних країнах. Це феноменально талановиті актори. Мені вже кортить почати зйомки!»

«Ми дуже раді знову перенести Роберта Ленгдона на великий екран разом із Роном, Томом та Браяном, - говорить Даг Белград, президент Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group. – Я переконаний, що глядачі отримають купу задоволення від пригод нашого персонажа. Я персонально дуже чекаю на цей фільм».

Майкл Де Лука та Андреа Джіанетті супроводжуватимуть стрічку від Columbia Pictures.

15 грудня 2014,  11:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Английская актриса Фелисити Джонс может сыграть основную женскую роль в очередной экранизации романа Дэна Брауна «Инферно».

В октябре кинокомпания Sony Pictures сообщила, что режиссер Рон Ховард в третий раз будет адаптировать роман Дэна Брауна, где главную роль профессора Роберта Лэнгдона снова исполнит Том Хэнкс. Теперь же к ним может присоединится Фелисити Джонс, если переговоры пройдут успешно.

Актриса может сыграть врача Сиенну Брукс, которая не только несколько раз спасает Лэнгдону жизнь, но и помогает ему в разгадывании очередной опасной загадки, связанной с произведением Данте Алигьери «Божественная комедия». И, согласно сюжету книги, ради этой роли ей нужно будет попрощаться со своими прекрасными волосами.

На прошлой неделе Фелисити Джонс была номинирована на «Золотой глобус» за фильм «Вселенная Стивена Хокинга».

Съемки «Инферно» начнутся в апреле 2015 года в Италии, а премьера была перенесена на 14 октября 2016.