Новини, в яких згадується Том Г'юз

24 січня 2019,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Королева Вікторія дізнається тривожні новини з Європи у фрагменті 1 серії 3 сезону британської історичної драми «Вікторія».

Фрагмент розкриває, що королева Великої Британії Вікторія (Джена Коулман) знову перебуває в очікуванні дитини від принца Альберта (Том Г'юз) шостої з їх дев'яти дітей і продовжує виконувати свої королівські обов'язки, посвячуючи своїх видатних підданих в лицарі. Але після церемонії Альберт повідомляє королеві погані новини: французи скинули свого короля, а по всій Європі відбуваються революції проти монархів. Вікторія каже, що добре, що їх відокремлює від Європи Англійський канал, але Альберт не думає, що цього буде достатньо, оскільки «ідеї вміють плавати».

Прем'єра 3 сезону «Вікторії» відбулася 13 січня.

19 січня 2019,  14:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джуді Денч і Софі Куксон втілюють британську шпигунку Джоан Стенлі, яка працювала на КДБ, в першому трейлері біографічної картини «Код „Червоний“».

Події цього біографічного трилера починаються в 2000 році, коли Джоан Стенлі (Денч) вже знаходиться на пенсії і веде тихе життя в передмісті. Раптом її заарештовує MI5 і звинувачує в тому, що в свої молоді роки вона шпигувала на користь СРСР. Далі сюжет відправляє нас в 1938 рік, коли Джоан (Куксон) була студенткою Кембріджа і закохалася в молодого комуніста Лео (Том Г'юз з серіалу «Вікторія»), чиї погляди показали їй світ під новим кутом. Працюючи в часи Другої світової війни в секретному центрі ядерних досліджень, Джоан розуміє, що світ знаходиться на межі взаємного знищення. Жінка повинна вирішити, чи може вона зрадити власну країну та своїх близьких заради їх порятунку.

Українська прем'єра нового фільму режисера Тревора НаннаКороль Лір», «Леді Джейн», «Дванадцята ніч або що завгодно»), знятого за сценарієм Ліндсей Шаперо, очікується 25 квітня.

31 травня 2017,  14:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження королеви Вікторії, який був 24 травня, канал Masterpiece PBS представив перший фрагмент 2 сезону серіалу «Вікторія», присвяченого ранньому періоду її життя. Відео показує урочисте хрещення першої дитини королеви Вікторії (Дженна Коулман) і принца Альберта (Том Хьюз) — принцеси Вікторії.

Прем'єра 2 сезону відбудеться пізніше в цьому році.