Новини серіалів, в яких згадується Джулі Гонсало

6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
5 березня 2020,  17:03 | Новини серіалів

Телеканал The CW поділився в мережі офіційним промо-роликом 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Кара Денверс пробує себе в ролі тілоохоронця. І вона від цієї нової роботи не в захваті.

Лекс Лютор (Джон Крайєр) дає Супергьорл (Мелісса Бенойст) завдання захистити Андрею (Джулі Гонсало) від антитехнологічного екстреміста, але його дволикий план йде далі за те, щоб просто зберегти Андреї життя. Тим часом Лєна (Кеті МакГрат) робить крок вперед в проекті Non Nocere, і не без допомоги Лекса.

Дана серія так і називається «The Bodyguard» («Тілоохоронець»), і її прем'єра відбудеться у понеділок, 9 березня за українським часом.

25 лютого 2020,  14:41 | Новини серіалів

«Коли я відчуваю занепокоєння, мені хочеться щось вдарити». Дивимося крутий промо-ролик 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Лекс (Джон Крайєр) дає Супергьорл (Мелісса Бенойст) завдання захистити Андрею (Джулі Гонсало) від антитехнологічного екстреміста, але його дволикий план йде далі, ніж просто зберегти Андреї життя. Тим часом Лєна (Кеті МакГрат) робить крок вперед в проекті Non Nocere, і не без допомоги Лекса.

Серія під назвою «The Bodyguard» («Тілоохоронець») вийде на телеекрани 9 березня за українським часом. Тоді й дізнаємося, чи вдасться Люторам обійти Супергьорл.

4 листопада 2019,  14:13 | Новини серіалів

Супергероїня поспішає на допомогу своїм друзям, які опиняються у небезпеці з вини якогось лиходія, в промо 6 серії 5 сезону серіалу «Супергьорл».

Коли агенти DEO арештовують нового лиходія, Супергьорл (Мелісса Бенойст) використовує його, щоб спробувати зрозуміти, хто стоїть за недавніми нападами. Тим часом Андреа (Джулі Гонсало) і Лєна (Кеті МакГрат) згадують своє непросте минуле. А промо-ролик показує, як Алекс (Кайлер Лі) б'ється з невидимою силою.

Серію «Confidence Women» («Впевнені жінки») зняла режисер Шеннон Колі. Її прем'єра відбудеться 11 листопада за українським часом.

29 жовтня 2019,  13:37 | Новини серіалів

Жителям Нешнл-Сіті — та мешканцями всіх інших прибережних міст світу — загрожує терорист зі здатністю літати та з залізними щупальцями, як у Доктора Восьминога, в 5 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Напередодні світового запуску контактних лінз Андреї Рохас (Джулі Гонсало) з функцією віртуальної реальності Кара (Мелісса Бенойст) та Вільям (Стаз Нейр) об'єднуються для розслідування, яке розкриває терористичну змову. Алекс (Кайлер Лі) і Келлі (Азі Тесфай) святкують річницю, але безпека першої опиняється під загрозою.

Прем'єра серії «Dangerous Liaisons» («Небезпечні зв'язки»), яку зняла Алісс Лейт-Роджерс, відбудеться 4 жовтня за українським часом.