Новини, в яких згадується К'юба Гудінг мл.

21 жовтня 2016,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зазирнувши на «Дуже пізніше шоу», Том Круз за допомогою ведучого Джеймса Кордена розіграв за 9 хвилин всі свої знамениті ролі, в числі яких фільми франшизи «Місія нездійсненна», а також кінокартини «Людина дощу», «Інтерв'ю з вампіром», «Кілька хороших хлопців», «Останній самурай» та «Війна світів». І в якості бонуса — поява Куби Гудінга мол., з яким Круз знімався в «Джеррі Магуайері».

Актора вже можна побачити в українських кінотеатрах у бойовику «Джек Річер: Не відступай».

15 вересня 2016,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через місяці загадкових тизерів ми, нарешті, разом з прем'єрою дізнаємося, що 6 сезон хоррор-антології «Американська історія жахів» називається «Мій кошмар в Роаноке». У ньому Сара Полсон та Кьюба Гудінг мол. втілюють подружжя, яке гадає, що знайде в новому будинку спокій, але потрапляє в справжнє пекло, де їх починають тероризувати потойбічні сили і Кеті Бейтс з сокирою.

Також в нових серіях з'являться Деніс О'Хер, Анджела Бассетт, Лілі Рейб та Андре Холленд.

28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...