Новини серіалів, в яких згадується Елізабет Енвейс

6 квітня 2020,  12:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW випустив промо-ролик 17 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен», який розкриває, що серіал повернеться наприкінці квітня.

Читати далі...
18 листопада 2019,  15:30 | Новини серіалів

Наша улюблена психопатка Еліс каже, що чекала помсти 11 років, у промо-ролику 8 серії 1 сезону супергеройського серіалу від The CW «Бетвумен».

Кейт (Рубі Роуз) і Еліс (Рейчел Скарстен) продовжують свій танець сестер/ворогів, поки Еліс і Миша (Сем Літтлфілд) придумують свій набільш злісний план. Мері (Ніколь Кан) запрошує Кейт на захід на честь Кетрін (Елізабет Енвейс), а Джейкоб (Дюгрей Скотт) приймає рішення, яке шокує Кейт.

Серія «A Mad Tea-Party» («Божевільна чайна вечірка») вийде на телеекрани через два тижні, 2 грудня за українським часом.

11 листопада 2019,  15:28 | Новини серіалів

Колишнє кохання загрожує розкрити особистість нової супергероїні Ґотема в промо-ролику 7 серії 1 сезону серіалу «Бетвумен».

Кейт (Рубі Роуз) і Софі (Меган Тенді) повинні примиритися зі своїм минулим, поки Кейт піддає сумніву, наскільки вона може довіряти своїй колишній дівчині. Кейт та Люк (Камрус Джонсон) стикаються зі старим другом. Мері (Ніколь Кан) бореться з долею родини Кейн, а Кетрін (Елізабет Енвейс) шукає допомоги у Джейкоба (Дюгрей Скотт). Еліс (Рейчел Скарстен) та нова когорта дотримуються ще одного мерзенного плану, але її мотиви є набагато більшими, ніж здаються.

Серія отримала назву «Tell Me the Truth» («Скажи мені правду»). Її режисером став Майкл А. Алловіц, а прем'єра відбудеться 18 листопада за українським часом.

4 листопада 2019,  14:31 | Новини серіалів

Жорстокий лиходій в масці тероризує Ґотем в 6 серії супергеройського серіалу «Бетвумен», чий промо-ролик вийшов сьогодні.

Страшна смерть вражає Ґотем і місто звертається по допомогу до свого нового героя. Люк (Камрус Джонсон) веде відверту бесіду з Кейт (Рубі Роуз), поки Софі (Меган Тенді) просить Джейкоба (Дюгрей Скотт) дати їй спеціальне завдання. Еліс (Рейчел Скарстен) продовжує здійснювати свій жорстокий план по відношенню до сім'ї Кейнів, і Кетрін (Елізабет Энвейс) стає ключем до частини її плану. Бетвумен знову наносить візит Мері (Ніколь Кан).

Серія режисера Скотта ПітерсаОбдаровані», «Втікачі») отримала назву «I'll Be Judge, I'll Be Jury» («Я буду суддею, я буду журі») і вийде на телеекрани 11 листопада за українським часом.

29 жовтня 2019,  13:12 | Новини серіалів

В 5 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» нас очікує багато флешбеків про дитинство лиходійки-псіхопаткі Еліс, яке було дуже страшним.

Еліс (Рейчел Скарстен) посилає Кейт (Рубі Роуз) по сумній, звивистій дорозі її життя у дні після аварії. Мері (Ніколь Кан) свариться з Кетрін (Елізабет Енвейс), що відправляє її на пошуки Кейт в башту Wayne Tower, де вона стає небажаною компанією для Люка (Камрус Джонсон).

Серія називається «Mine Is a Long and a Sad Tale» («Моя історія є довгою і сумною») і прибуде на екрани 4 жовтня за українським часом. Її режисером виступає Карл СітонПоліція Чикаго», «Супергьорл»).

21 жовтня 2019,  07:33 | Новини серіалів

Супергероїня Бетвумен стикається з загадковою злодійкою в 4 серії 1 сезону свого персонального серіалу, який є частиною Arrowverse.

У Ґотемі з'являється нова лиходійка в масці, яку цікавлять блискучі речі. Кейт (Рубі Роуз) намагається знайти баланс між особистим життям і новою роллю захисниці міста. Кетрін (Елізабет Енвейс) переживає неприємне зіткнення з Еліс (Рейчел Скарстен), яка завжди знаходиться на крок попереду сім'ї Кейнів. Люк (Камрус Джонсон) продовжує покращувати арсенал Бетвумен.

Серія «Who Are You?» («Хто ти така?»), яку зняла режисер Голлі Дейл, прибуде на телеекрани 28 жовтня за українським часом.

15 жовтня 2019,  16:08 | Новини серіалів

В 3 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» головній героїні доведеться зробити складний вибір: піти і повісити куленепробивний костюм у шафу або стати справжньою героїнею Ґотема, яку не будуть плутати з Бетменом.

Поки Ґотем нетерпляче чекає на чергову появу героя і вважає, що це Бетмен, Еліс (Рейчел Скарстен) продовжує дражнити Кейт (Рубі Роуз) секретом, а також кладе око на Джейкоба (Дюгрей Скотт) і Кетрін (Елізабет Енвейс). В гості до Кейт приїжджає Томмі Елліот (Гебріел Манн), друг дитинства її кузена, який нарешті здійснив свою давню мрію і став багатшим за Брюса Вейна, в честь чого він влаштовує вечірку для всього Ґотема.

Прем'єра серії «Down Down Down» («Вниз, вниз, вниз»), яку зняв режисер Дермотт Даунс, відбудеться 21 жовтня за українським часом.