Новини, в яких згадується Гарі Вікс

21 червня 2018,  20:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент 4 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Плащ і Кинджал» пояснює надздібності своєї головної героїні.

Тенді (Олівія Холт) і Тайрон (Обрі Джозеф) нарешті отримують можливість просто сісти й поговорити одне з одним. Не маючи можливості розповісти комусь ще про те, що вони переживають, кожен з них вирішує скористатися шансом і довіритися єдиній людині, яка дійсно розуміє, через що вони обидва проходять. Тенді розповідає Тайрону, що бачить не страхи людей, а їхні надії. Сцена відправляється додому до дівчини, де вона допомагає на кухні Грегу (Гарі Вікс) та бачить, що він не такий поганий, яким спершу здався, і мріє просто готувати вечерю разом з нею і її мамою Меліссою (Андреа Рот).

Прем'єра серії «Call/Response» («Дзвінок/Відповідь»), чий промо-ролик дивіться тут, відбудеться за українським часом 22 червня.

15 червня 2018,  23:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двоє тінейджерів з надздібностями намагаються розібратися зі своїми силами в промо-ролику 4 серії фантастичного серіалу «Плащ і Кинджал».

Офіційний синопсис нової серії повідомляє, що в ній Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) зіткнуться лицем до лиця. Також Отіс (Майлз Массенден) розкриє свою таємну сторону, а Грег (Гарі Вікс) зробить відкриття в справі Мелісси (Андреа Рот) проти корпорації Roxxon.

Серія «Call/Response» («Дзвінок/Відповідь»), яку зняла Емі Канаан МаннДжекі і Райан», «Чорний список»), вийде на екрани 22 червня за українським часом.