Новини, в яких згадується Филип Сгриккиа

19 квітня 2019,  17:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін наставляє на Джека пістолет, і той каже, що розуміє, чому він це робить, в промо-ролику 20 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Читати далі...
14 березня 2019,  12:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ідилічне містечко заманює героїв у свої солодкі обійми в промо-ролику 15 серії 14 сезону фентезійної драми з елементами горора «Надприродне». Хто з них не зможе цьому протистояти?

Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) відправляються вести нове розслідування в маленькому мальовничому містечку в Арканзасі і відкривають, що воно не настільки ідилічне, як здалося на перший погляд. Дін (Дженсен Еклс) і Джек (Александр Келверт) їдуть у подорож, щоб відвідати старого друга.

Серія «Peace of Mind» («Душевний спокій»), режисером якої виступає Філіп Сгріккіа, вийде на екрани 15 березня за українським часом.

25 січня 2019,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери готові йти до кінця, але їхній план може обернутися для когось із них суїцидальною місією, повідомляє промо-ролик 12 серії 14 сезону драматичного фентезі «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) повинні знайти спосіб, як зупинити кровопролиття, коли Донателло (Кіт Шарабайка) у своєму нинішньому стані ненавмисно порушує порядок майбутніх пророків. Тим часом Нік (Марк Пеллегріно) стикається віч-на-віч зі своїм минулим.

Прем'єра серії «Prophet and Loss» («Пророк і втрата»), яку зняв режисер попередньої серії «Пошкоджені товари» Філіп Сгріккіа, відбудеться за українським часом 1 лютого.

19 січня 2019,  13:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін обіймає Сема просто так і будує щось важливе в промо-ролику 11 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Офіційний синопсис наступної серії повідомляє, що Дін (Дженсен Еклс) проводить час з Мері (Саманта Сміт) і Донною (Бріана Бакмастер). Нік (Марк Пеллегріно) нарешті знаходить відповідь, яку він шукав, а Сем (Джаред Падалекі) повинен зробити непростий вибір.

Серія «Damaged Goods» («Пошкоджені товари»), режисером якої став Філіп Сгріккіа, вийде 25 січня за українським часом.

30 квітня 2018,  16:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 21 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» повідомляє, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Гавриїл (Річард Спейт мол.) повинні працювати разом, якщо вони сподіваються повернути Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт) додому. Тим часом зустріч Ровени (Рут Коннелл) з Люцифером (Марк Пеллегріно) може змінити фінал подорожі для одного з наших героїв.

Серія «Beat the Devil» («Перемогти диявола»), режисером якої є Філіп Сгріккіа, вийде на екрани 4 травня за українським часом.