Оновлення, в яких згадується Сем Райлі

9 вересня 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вчорашньої прем'єри кримінального екшену «Стрілянина» Бена Вітлі на 73-му Венеціанському кінофестивалі був представлений його перший трейлер, в якому учасники двох бандитських угруповань Брі Ларсон, Кілліан Мерфі, Армі Хаммер, Сем Райлі та Шарлто Коплі опиняються на покинутому складі, який незабаром перетворюється на справжнє поле бою.

20 листопада 2015,  13:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем новый взгляд на Элизабет Беннет и мистера Дарси, сражающихся с восставшими мертвецами на постере фильма «Гордость и предубеждение и зомби».

Читати далі...
2 лютого 2014,  20:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія – нове аранжування класичної пісні Disney «Once Upon a Dream» у виконанні Лани Дель Рей було презентовано вчора, 26 січня, під час показу 90-секундного ролику до стрічки «Чаклунка» на 56-ій щорічній церемонії «Греммі». Український реліз пригодницького фентезі «Чаклунка» заплановано разом із світовим стартом - на 29 травня 2014.

Володарка багатьох нагород, американська співачка Лана Дель Рей створила унікальне аранжування відомої казкової мелодії з класичної диснеївської анімації «Спляча красуня». Композиція звучатиме в фінальних титрах стрічки «Чаклунка».

Пісня Лани Дель Рей «Once Upon a Dream» знаходиться у вільному доступі тільки на Google Play – онлайн-магазині Google, що пропонує музику, фільми, книги, ігри та інше в цифровому форматі. Пісня викладена для безкоштовного завантаження від учора, 26 січня, і знаходитиметься у вільному доступі до понеділка, 3 лютого [http://smarturl.it/ldrgps1]. 

Від студії Disney і творців фільмів, що захоплюють людську уяву – «Аватар» та «Оз: Великий та Могутній» – невідома історія чаклунки Малефісенти. Героїня незрівнянної Анджеліни Джолі – проста дівчина, серце якої, переживши підлу зраду, перетворюється на камінь. Зовсім скоро ми дізнаємось, хто ж вона насправді…

В головних ролях: Анджеліна Джолі, Шарлто Коплі, Ель Фанінг, Сем Райлі, Імельда Стаунтон, Джуно Темпл та Леслі Менвіль.

Продюсер «Чаклунки» - Джо Рот. Режисер Роберт Стромберг. Виконавчі продюсери: Анджеліна Джолі, Дон Хан, Палак Патель, Метт Сміт та Сара Бредшоу. Сценарист Лінда Вулвертон. «Чаклунка» в кіно з 29 травня 2014 року.