Новини, в яких згадується Рубі Модін

13 лютого 2019,  03:26 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дівчині Трі Гелбман, яка навчається в коледжі, дуже не пощастило у її останній день народження – за нею ганявся маніяк-вбивця в страшній масці з обличчям немовляти, і кожен раз коли він її вбивав, вона прокидалася на початку того ж дня і проживала його знову. І знову. І знову. Якщо бути точною, то дівчина помирала цілих одинадцять разів, поки не дізналася, хто ховається під маскою, і не розібралася зі своїм вбивцею. По ходу справи вона познайомилася з чудовим хлопцем і готова тепер ніжитися в його обіймах... Але куди там. Трі изнову опиняється замкненою в часовій петлі, та ще й не в своєму всесвіті, де її життя перевернуте з ніг на голову.

Читати далі...
8 січня 2019,  14:40 | Оновлення

Представлено офіційний український трейлер хоррора «Щасливий день смерті 2».

Продовження фільму жахів 2017 року про студентку Тріш, яка змінилася на краще, переживши низку власних смертей. Її затягла петля часу, в якій раз за разом повторюється смертельний кошмар, а новий день ніяк не настає. Прийшов час з'ясувати причини цього феномену.

У головних ролях зіграли Джессіка Рот, Ізраель Бруссар та Рубі Модин. Режисером виступив Крістофер Б. Лендон.

Картина «Щасливий день смерті 2» вийде на українські екрани 14 лютого.

15 січня 2018,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карл (Ітан Каткоскі) знайомить Кессіді (Семмі Ханратті) з небезпечною стороною свого життя в 11 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні».

Виселені мешканці Фіони (Еммі Россам) барикадуються в її квартирі, і вона знаходить притулок в обіймах Форда (Річард Флуд). Ліп (Джеремі Аллен Вайт) допомагає Сьєррі (Рубі Модін) розібратися з її батьком, який вийшов з в'язниці. Тим часом Йен (Камерон Монахен), незважаючи на попередження, вирішує прихистити підлітка-втікача; Френк (Вільям Х. Мейсі) хоче вийти на пенсію; а Деббі (Емма Кінні) повинна вибрати: чи платити їй за школу, чи за операцію, щоб зберегти свої пальці.

Серія «A Gallagher Pedicure» («Педикюр по-галлагерівськи») вийде на екрани 22 січня за українським часом.

4 січня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime поділився промо-роликом і розширеним синопсисом 9 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Бізнес Френка (Вільям Х. Мейсі) приймає неприємний оборот, відправляючи його в біга по Канаді. Зіткнення Йена (Камерон Монахен) зі священиком призводить до несподіваних союзників. Тим часом Фіона (Еммі Россам) намагається — і це закінчується невдачею — подружитися з друзями Форда (Річард Флуд); Карл (Ітан Каткоскі) вирішує зробити пропозицію Кессіді (Семмі Ханратті); а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) повинен вирішити, чи говорити Сьєррі (Рубі Модін) про минуле Чарлі (Чет Генкс).

Серія «The Fugees» («Біженці») вийде на екрани 8 січня за українським часом.

9 листопада 2017,  23:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк (Вільям Х. Мейсі) знаходить роботу в 2 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Вирішивши згадати себе в далекій молодості, Френк вперше з 20-річного віку вирішує приєднатися до працюючих американців! У той же час Фіона (Еммі Россам) намагається виселити тих, хто не платить за квартиру, і заводить дружбу з Нессою (Джессіка Зор); Ліп (Джеремі Аллен Вайт) збирається саботувати відносини Сьєрри (Рубі Модин) і Чарлі (Чет Генкс); Йен (Камерон Монахен) робить татуювання, про яке потім пошкодує, і разом з Карлом (Ітан Каткоскі) дізнається тривожну річ про Моніку (Хлоя Вебб); а Кев (Стів Хові) прощається з усіма перед операцією.

Серія «Where's My Meth?» («Де мій мет?») Вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

9 листопада 2017,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український ТБ-ролик фільму жахів «Щасливий день смерті» з Джессікою РотЛа-Ла Ленд») в головній ролі.

У день свого народження студентка Трі Гелбман прокидається в чужій кімнаті після вечірки, що відбулася напередодні, і відправляється до свого гуртожитку. Увечері її чекає нова вечірка — вже на її честь, але закінчується вона нападом вбивці в масці, який вбиває Трі ножем. Дівчина знову прокидається на початку свого дня народження і буде переживати цей день знову й знову, поки не зрозуміє, хто її вбивця. Друзів головної героїні грають Ізраель Бруссар та Рубі Модин.

Дивимося, як на Трі нападає вбивця у масці у фрагменті «Щасливий день смерті». У кіно з 30 листопада.