Новини, в яких згадується Ольга Полякова

15 квітня 2022,  16:44 | Новини зірок

Щоб підтримати українських дітей та їхніх батьків під час повномасштабної війни, яка триває вже другий місяць, співачка Оля Полякова презентувала дуже зворушливу пісню під назвою "Колискова Мелодія України".

Читати далі...
25 січня 2021,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер комедійного фільму про обмін тілами «Зірки за обміном», чия прем'єра очікується у 2021 році, показує Олю Полякову в образі рокерші з ірокезом та Дзідзьо з... бігуді. Кому з них новий образ личить більше?

Читати далі...
29 грудня 2020,  14:23 | Новини фільмів

З'явився перший тизер комедії «Зірки за обміном», в якій знялися Оля Полякова, Михайло Хома, Юрій Горбунов, Дядя Жора та інші.

Читати далі...
24 липня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Яскрава діва українського шоу-бізнесу Оля Полякова постійно дивує публіку своїми неймовірними костюмами на концертах, але в майбутньому фільмі «Зірки за обміном» вона перевершить саму себе.

Читати далі...
5 червня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки українського шоу-бізнесу Оля Полякова та Дзідзьо повернулися на знімальний майданчик очікуваної комедії «Зірки за обміном», в якій вони поміняються тілами.

Читати далі...
18 лютого 2020,  17:57 | Новини фільмів

Сьогодні був представлений офіційний трейлер української комедії «Побачення у Вегасі», в якій знялися Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Володимир Остапчук, Вадим Галигін та голлівудський актор Ерік Робертс.

Фільм режисера Сергія Вейна розповість про менеджерів конкуруючих рекламних агентств, Артема (Микита Бичков-Андрієвський) і Оксану (Марина Дьяконенко), які летять до Лас-Вегаса підписувати контракт з важливим клієнтом (Кукуюк). Але всі плани міняються після того, як їх знімають з рейсу, і подорож до Лас-Вегаса перетворюється на непередбачуваний road-trip, в якому знайдеться місце і переслідуванням американською поліцією, і блекджеку, і, звичайно ж, романтичним пригодам.

Дивіться трейлер до кінця, щоб побачити дивного персонажа у втіленні репера Вова зі Львова. В кінотеатри комедія «Побачення у Вегасі» прибуде 5 березня.

13 січня 2020,  11:59 | Оновлення

Представляємо перший запальний тизер української комедії «Побачення у Вегасі», в котрому знялися як українські зірки (Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Володимир Остапчук, Вова зі Львова), так і зарубіжні знаменитості – Вадим Галигін і Ерік Робертс.

Стрічка «Побачення у Вегасі» розповість про менеджерів конкуруючих рекламних агентств, Артема та Оксану, які летять до Лас-Вегаса підписувати контракт із важливим клієнтом. Але всі плани змінюються після того, як їх знімають із рейсу, і подорож до Лас-Вегаса перетворюється на непередбачуваний road trip, в якому знайдеться місце і переслідуванням американською поліцією, і блекджеку, і звісно ж, романтичним пригодам.

Дивіться в кіно з 5 березня!

Читати далі...
24 вересня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська кіностудія FILM.UA оголосила про свій новий комедійний проект «Зірки за обміном», головні ролі в якому виконають зірки вітчизняного шоу-бізнесу Михайло Хома та Оля Полякова.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Свінгери 2»
Безпечна секс-комедія... про вибори
28 лютого 2019,  03:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день 2018 року на екрани вийшла перша українська секс-комедія «Свінгери», яка швидко стала хітом, заробивши в прокаті 22 мільйони гривень. І ось через трохи більше року нас поспішають розважати «Свінгери 2», в яких герої повертаються, щоб знову спробувати розібратися в своїх сексуальних проблемах.

Читати далі...
12 лютого 2019,  15:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра нового телешоу «Дивовижні люди», ведучою якого буде Маша Єфросиніна.

Читати далі...
31 січня 2019,  16:11 | Оновлення

У мережі з'явився перший офіційний трейлер майбутньої еротичної комедії «Свінгери 2», у якому багато зірок українського шоу-бізнесу відкриваються з іншого боку.

У сиквелі провокаційної комедії головний герой – бізнесмен Ігор (Михайло Кукуюк) втратив чоловічу силу, його дружина Ілона (Оля Полякова) готова на все, щоб підняти його потенцію. Діапазон фантазії Ілони нескінченний. Від рольових ігор до уроків у секс-гуру. Що ж допоможе Ігореві повернути собі чоловічу силу? І до чого тут вибори президента України?

На широкі екрани «Свінгери 2» виходять з 1 березня.

24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...