Відновилися зйомки української комедії «Зірки за обміном» з Поляковою та Дзідзьо

5 червня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки українського шоу-бізнесу Оля Полякова та Дзідзьо повернулися на знімальний майданчик очікуваної комедії «Зірки за обміном», в якій вони поміняються тілами.

Студія FILM.UA оголосила про відновлення зйомок «Зірок за обміном» в соцмережах, поділившись годину тому новими закулісними фотографіями з Поляковою та Дзідзьо:

Команда нашого проєкту підкотила рукави, натягнула маски й повернулася до зйомок! Так радіємо, що закидаємо вас фото з майданчика. Жодних хвилювань – під час роботи знімальна команда добряче озброїлась антисептиками, масками й дотримувалась усіх правил безпеки.

У комедії «Зірки за обміном» Полякова та Дзідзьо втілять зірок шоу-бізнесу Полю Молякову та Фому Михайлівського, які ніяк не можуть поділити між собою сцену, як раптом опиняються в тілах одне одного. Щоб повернути все на свої місця, кожному доведеться вирішити життєві негаразди свого опонента.

Дата прем'єри нового фільму режисера Олексія Даруги поки не повідомляється, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

На початку весни на великі екрани українських кінотеатрів вийшла комедія «Побачення у Вегасі», де Полякова виконала одну з центральних ролей, але, на жаль, її прокат був зупинений у зв'язку з пандемією коронавірусу.

1646 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: