Новини, в яких згадується Ієн Ермітаж

4 грудня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії 4 сезону комедійного серіалу «Дитинство Шелдона», яка в четвер вийшла на американському телебаченні, віра пастора Джеффа проходить серйозне випробування, оскільки в його табір відправляють Шелдона і Пейдж.

Читати далі...
20 жовтня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 4 сезону комедійного серіалу «Дитинство Шелдона», який обіцяє нам показати той фінал 3 сезону, який ми не змогли побачити через пандемію коронавірусу, але не переживайте, цей фінал буде «початком чогось особливого».

Читати далі...
25 квітня 2020,  16:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику фінальної серії 3 сезону ситкому «Дитинство Шелдона» («Юний Шелдон») головний герой дізнається, що його взяли в коледж. У 11 років. І його батьки приймають цю новину не дуже добре.

Читати далі...
21 лютого 2020,  18:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії популярного ситкому «Юний Шелдон» головний герой вирушає до Каліфорнійського технологічного інституту, де він буде працювати в майбутньому, тобто в серіалі «Теорія великого вибуху».

Читати далі...
7 вересня 2019,  02:55 | Новини серіалів

Головний герой розмірковує над тим, чому він так не схожий на інших членів своєї сім'ї, в промо-ролику 3 сезону популярного американського ситкому «Юний Шелдон» від Чака Лоррі та Стівена Моларо.

«Юний Шелдон» є приквелом хітового комедійного серіалу «Теорія великого вибуху», який завершився в цьому році. Він розповідає про шкільні роки і веселу (й далеко не геніальну) сім'ю майбутнього фізика-теоретика і лауреата Нобелівської премії Шелдона Лі Купера. Роль юного Шелдона виконує актор Іен Армітедж, а голосом за кадром виступає дорослий Шелдон Джим Парсонс.

«Юний Шелдон» повернеться на телеекрани 26 вересня.

8 січня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці тижня на телеканалі «Інтер» відбудеться українська прем'єра хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня», чий дебютний сезон отримав 4 премії «Золотий глобус».

Читати далі...
26 грудня 2018,  20:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті в мережу потрапив трейлер драматичної картини Мішель Шумахер «Мене тут немає», чия світова прем'єра відбулася у вересні 2017 року на кінофестивалі в Лондоні.

У драмі «Мене тут немає» лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс втілює нещасного та самотнього чоловіка похилого віку на ім'я Стів, який отримує телефонний дзвінок від своєї мами (зірка серіалу «Це ми» Менді Мур), який повідомляє, що його кохана Карен (Майка Монро) померла. Він починає згадувати свою молодість з нею, намагаючись впоратися з минулим і сьогоденням, і незабаром розуміє, що час це зовсім не такий ворог, яким він завжди його вважав.

Роль молодого Стіва виконує зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен, а маленького Стіві — зірка ситкому «Юний Шелдон» Іен Армітедж.

14 вересня 2018,  00:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хлопчик-геній повертається в промо-ролику 2 сезону популярного ситкому «Юний Шелдон», який розповідає про дитячі роки доктора Шелдона Купера з «Теорії великого вибуху».

Промо-ролик відправляє нас в церкву на службу, куди прийшла вся родина Шелдона (Іен Армітедж), а після його мати Мері (Зої Перрі) молиться біля ліжка сина, на що він каже, що краще б вона молилася за його сестру Міссі (Реган Реворд). Згідно з синопсисом сезону, віра Мері буде проходити випробування, коли в їхньому районі станеться трагедія, а Шелдон познайомитися з іншим 10-річним генієм дівчинкою Пейдж (МакКенна Грейс).

Прем'єра 2 сезону «Юного Шелдона», де також повернуться Ленс Барбер, Монтана Джордан та Енні Поттс, відбудеться 24 вересня.

18 травня 2017,  19:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший 5-хвилинний трейлер приквелу «Теорії великого вибуху», який розповість про життя 9-річного Шелдона Купера і його сім'ї. Називається він «Молодий Шелдон», і головну роль в ньому виконує юний Ієн Ермітаж. Режисером серіалу виступає Джон Фавро, який зняв «Залізну людину» і «Книгу джунглів», а його творцями - продюсери і сценаристи «Теорії» Чак Лоррі й Стівен Моларо.

Прем'єра серіалу, де також з'явиться виконавець ролі дорослого Шелдона Джим Парсонс, відбудеться цієї осені.