Новини, в яких згадується Енн-Мері Дафф

17 травня 2019,  22:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки франшизи «Люди Ікс» Дафні Кін і Джеймс МакЕвой очолюють каст адаптації серії фентезійних романів Філіпа Пулмана «Темні початки», над якою працює канал HBO.

Фентезі «Темні початки» розкажуть про пригоди хороброї 12-річної дівчинки Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін) з іншого світу. Пошуки викраденого друга приводять Ліру до розкриття жахливої змови про викрадення дітей, і в ході свого квесту вона намагається зрозуміти дивний феномен під назвою Пил. Поки вона подорожує по різних світах, включаючи наш, Ліра знайомиться з відважним хлопчиком Віллом; разом вони зустрічають дивних істот, що розкривають різні таємниці, і в результаті в їхніх руках опиняються долі усіх живих та мертвих.

Також у серіалі зіграють Рут Вілсон, Лін-Мануель Міранда та Енн-Мері Дафф. Його прем'єра очікується пізніше у 2019 році.

9 липня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат вийшло британське сімейне фентезі «Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу», яке розповідає про пригоди сироти Моллі Мун (Реффі Кессіді). Вона живе у притулку, де всім заправляє злісна місіс Гадкінс (Леслі Менвілл), яка робить життя дівчинки нестерпним. Але одного разу Моллі знаходить чарівну книгу про гіпноз і виявляє, що тепер може змусити кожну людину робити те, що вона захоче. І дівчинка задумує втечу...

У фільмі також зіграли Емілі Вотсон, Домінік Монахен, Селія Імрі та Енн-Мері Дафф. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

8 грудня 2015,  15:01 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 6 грудня, в Лондоні пройшла церемонія нагородження British Independent Film Awards, яка відзначила кращі незалежні фільми британського кінематографу 2015 року.

Читати далі...
11 листопада 2015,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конце ноября в столичном кинотеатре «Киев» пройдет кинофестиваль «Новое британское кино-2015», в программу которого вошли такие новые британские кинофильмы, как нашумевшая «Суфражистка», обладатель Приза жюри Каннского фестиваля «Лобстер» и призер Берлинского кинофестиваля «45 лет».

Читати далі...
12 жовтня 2015,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британская драма об активистках, выступающих за права женщин, «Суфражистка» обзавелась шестью новыми постерами, часть из которых показывает, как ее героинь арестовывает полиция, а вторая часть призывает своими слоганами к активному действию. 

Читати далі...