Новини, в яких згадується Меттью Уейнер

16 серпня 2018,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Божевільні» Меттью Вейнер возз'єднує Крістіну Гендрікс і Джона Слеттері в офіційному трейлері свого нового серіалу «Романови».

«Романови» будуть сучасною серіальною антологією, чиї події розвиваються на 3 континентах, в 7 країнах, і розкажуть 8 історій про людей, які вважають, що в тій чи іншій мірі є нащадками знаменитої російської королівської сім'ї Романових.

Компанію Гендрікс і Слеттері складуть Аарон Екхарт, Дайан Лейн, Ізабель Юппер, Аманда Піт, Джек Г'юстон і Кетрін Хан.

Прем'єра нового серіалу Вейнера відбудеться цієї осені, 12 жовтня.

20 лютого 2015,  13:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стильная драма «Безумцы», рассказывающая о работе и личных интригах американских рекламщиков в 1960-х годах, в этом году подходит к своему завершению. И вот в последний раз его основной актерский состав собрался на промо-фотографиях, примерив на себя яркие образы и рассказав о том, чего стоит ждать от финала.

Основная шестерка сериала Джон ХэммЭлизабет МоссВинсент КартайзерДженьюэри ДжонсКристина Хендрикс и Джон Слэттери в образах Дона, Пегги, Пита, Бетти, Джоан и Роджера возвращаются для финального прощания.

Создатель сериала Мэттью Уэйнер о центральных персонажа и актерах в финале «Безумцев»:

Сериал сильно сосредоточился на этих героях. Здесь некуда отступать. Мы действительно должны, как в первом сезоне, сфокусироваться на этих людях. Последние семь серий, могу сказать, что каждая из них вызовет ощущение финала сериала.

Читати далі...
16 лютого 2015,  12:56 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Підійшов до свого завершення 65-й Берлінський кінофестиваль, який проходив з 6 по 15 лютого в столиці Німеччини, де на підсумовуючій його підсумки церемонії нагородження переможці конкурсу отримали своїх заповітних Ведмедів.

У складі журі в цьому році були Даррен Аронофскі, Даніель Брюль, Пон Чжун Хо, Марта Де Лаурентіс, Клаудія Льоса, Одрі Тоту і творець «Безумців» Меттью Уэйнер. Головний Ведмідь за кращий фільм дістався іранському режисерові Джафару Панахі, який засуджений в рідній країні за так звану «антиурядову діяльність» і не зміг бути присутнім на церемонії. Але незважаючи на заборону знімати кіно на своїй батьківщині, він продовжує творити і отримувати нагороди європейських кінофестивалів. Від його імені Медведя прийняла юна племінниця, яка зіграла у фільмі «Таксі», розчулившись при цьому перемогою дядька до сліз.

Двічі в цьому році нагороди були розділені між двома кінематографістами: серед режисерів відзначили відразу Раду Жуде за фільм «Браво!» та Малгожату Шумовську за «Тіло», а серед операторів Срібних Ведмедів отримали Стурлі Брандт Гревлен за «Вікторію» і дует Сергій Михальчук і Євген Прівін за їх спільну роботу над фільмом «Під електричними хмарами». До речі, останній фільм є результатом спільного виробництва Росії, України та Польщі.

Читати далі...