Новини фільмів, в яких згадується Антон Святослав Грін

7 жовтня 2014,  23:03 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Зірки українського шоу-бізнесу привітали творців фільму "Поводир" з великою подією - оскарівський комітет України вибрав історичну драму "Поводир" режисера Олеся Саніна для представлення України на 87-й премії "Оскар". 

У наш час будь-яка українська перемога - це ковток надії. У мене гордості повна «запазуха»! Пишаюся Саніним, пишаюся фільмом і з нетерпінням чекаю тих заповітних днів, коли весь світ зможе вдихнути творіння на нашій рідній мові. Дай Бог Олесеві тримати в руках статуетку, але в будь-якому випадку головну нагороду він вже отримав - гордість, любов і вдячність українського народу. Тримаю кулачки! 

Привітала режисера найспівочіша ведуча Ольга Цибульська

"Українського кінематографа не існує!" - Кричали овочі з акцентом звичайного Михалкова середньої смуги Расєї. Знаєте, я теж пам'ятаю, але тільки радянський. Так сталося, що Москва-столиця дала притулок у себе акторів, режисерів ще з часів СРСР, а тепер це Росія, а прописка і квартира в Москві зробили всіх цих людей росіянами. Треба виховувати потребу в кінематографі і він з'явиться. Розумієте? - Потреба! Попит - пропозиція, все просто. Олесь, тримаємо за тебе кулаки! Мистецтво - обличчя нації. Пора, панове, починати жити в своєму світі, своїй країні! 

Висловився співак Арсен Мірзоян

Читати далі...