Оновлення, в яких згадується Хав'єр Ботет

5 вересня 2017,  20:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася першим трейлером надприродного горору «Астрал 4». У ньому повертається блискучий парапсихолог доктор Еліс Райнер у втіленні Лін Шей, яка зіштовхнеться з найжахливішими і найособистішими потойбічними силами за свою кар'єру — силами, що оселилися в її фамільному будинку. Компанію Шей тут складуть Спенсер ЛокОселя зла 3»), Джош СтюартКолекціонер»), Хав'єр БотетЗакляття 2») і Кейтлін ДжерардЕкстрасенс»).

Режисером фільму жахів виступає Адам Робітел, який зняв «Демони Дебори Логан». А продюсує його Джеймс Ван.

3 липня 2017,  01:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Норвезький режисер Ларс Клевберг вирішив зняти повнометражну версію свого 15-хвилинного горору «Полароїд» 2015 року, і ось його перший трейлер. Картина розповідає про те, як один хлопець знаходить вінтажну камеру Polaroid, у якої є страшний секрет: всі люди, яких вона фотографує, вмирають жорстокою й трагічною смертю. Але хлопець не знав про це, коли сфотографував групу друзів.

У фільмі знялися Меделін ПетшРівердейл»), Хав'єр БотетМама»), Грейс ЗабріскіТвін Пікс») і Мітч ПілледжіСекретні матеріали»).

20 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анабель повертається, і новий трейлер приквелу про цю страшну ляльці «Анабель: Створення» показує, звідки вона з'явилася. Льлькар і його дружина, яких грають володар «Золотого глобуса» Ентоні ЛаПалья і зірка «Володаря кілець» Міранда Отто, втратили свою дочку і відчайдушно молилися, щоб побачити її знову... Але їх молитви почув зовсім Бог, і тепер в одній з їхніх ляльок оселився кровожерливий демон.

Український трейлер горору від продюсера Джеймса Вана, де також зіграють Хав'єр БотетЧужий: Заповіт»), Стефані Сігман007: СПЕКТР») і Алісія Вела-БейліАгенти Щ.И.Т.»), дивіться тут.

11 липня 2013,  15:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Троє невезучих злодюжок (Хав'єр Ботет, Маріо Касас, Уго Сілва) потрапляють у зачароване місто, де протягом століть правлять бал підступні відьми. Завдання героїв просте - забратися зі страшного місця. Для цього треба постаратися не закохатися в мешканок цього згубного місця...

У кінотеатрах України і Росії з 24 жовтня.