Новини, в яких згадується Люсьєн Лавісконт

11 грудня 2022,  08:42 | Новини серіалів

Амбітна та енергійна героїня Лілі Коллінз продовжує підкорювати столицю Франції (і часто це робить у найбільш дивовижних вбраннях) в офіційному трейлері нового сезону популярного драмеді від Netflix «Емілі в Парижі».

Читати далі...
25 вересня 2022,  08:55 | Новини серіалів

Серіал, який має чимало шанувальників та хейтерів, повертається! Платформа Netflix порадувала нас яскравим тизером наступного сезону драмеді «Емілі в Парижі».

Читати далі...
9 травня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 13 та фінальної серії 1 сезону музичної драмеді «Кеті Кін», в якому герої замислюються над тим, що було б, якби вони прийняли інше доленосне рішення.

Читати далі...
24 квітня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 11 серії 1 сезону серіалу «Кеті Кін» його головна героїня Кеті каже, що «напевно ніколи не зможе повністю забути свого колишнього КейО», а КейО дає її босові (і новому бойфренду) Гаю Ламонтейну в око.

Читати далі...
31 березня 2020,  22:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 9 серії 1 сезону драматичної комедії «Кеті Кін» нагадує нам, як важливо вміти тримати обличчя в будь-якій неприємній ситуації на роботі.

Читати далі...
20 березня 2020,  15:40 | Новини серіалів

У 8 серії музичної драмеді «Кеті Кін» головна героїня намагається не змішувати роботу і особисте життя, але всі ми знаємо, як у неї це виходило раніше.

Після всього, що сталося з Хорхе (Джонні Бошан), він повинен пояснити батькові, хто така Джинджер. Кеті (Люсі Гейл) бореться за важливу програму навчання, але, щоб її отримати, їй потрібно впоратися з неможливим завданням, яке включає спілкування з Ксандрою (Камілль Гайд). Вся група хоче відсвяткувати день народження Пеппер (Джулія Чан), як вони робили це раніше, але на цей раз Пеппер запланувала щось інше, проте її плани руйнує міс Фрезія (Бернадетт Пітерс). Тим часом Джозі (Ешлі Мюррей) прагне випустити свою музику в світ, тому знімає кліп за спиною Александра (Люсьєн Лавісконт).

Серія з дуже драматичною назвою «It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)» («Глава восьма: Все в порядку мама (Це просто кров)») прибуде на екрани 27 березня за українським часом. Її режисером стала Джессіка Лорі.

14 березня 2020,  17:26 | Новини серіалів

В 7 серії 1 сезону музичного серіалу «Кеті Кін» його головна героїня опиняється в любовному трикутнику з... принцом.

Глорія (Кетрін ЛаНаса) доручає Кеті (Люсі Гейл) дизайн весільної сукні для нареченої принца Ерола Свуна (Саамер Усмані), що змінить хід її кар'єри. Хорхе (Джонні Бошан) хоче зробити наступний крок у своїй кар'єрі, тому вирішує поставити шоу. Джозі (Ешлі Мюррей) відчуває розгубленість, що нічого не вийшло з вечірки на честь виходу її EP. Тим часом Пеппер (Джулія Чан) звертається до Александра (Люсьєн Лавісконт) та Ксандри (Камілль Гайд) з інвестиційною пропозицією.

Серія «Chapter Seven: Kiss of the Spider Woman» («Глава сьома: Поцілунок Жінки-павука») вийде на екрани 20 березня за українським часом.

13 березня 2020,  15:26 | Новини серіалів

Зірка горора «Острів фантазій» Люсі Гейл втілює модницю з Нью-Йорка, яка мріє стати відомим дизайнером, в серіалі «Кеті Кін», що є спін-оффом «Рівердейла».

У 6 серії 1 сезону Кеті (Люсі Гейл), намагаючись рухатися далі після розриву з КейО (Зейн Голц), знову кидає себе в роботу і потрапляє в непросту ситуацію зі своїми клієнтами. У Пеппер (Джулія Чан) запитують, що вона задумала, але в результаті їй роблять несподівану пропозицію. Хорхе (Джонні Бошан) дізнається, що він може втратити свій виступ в клубі Molly's Crisis через переможця конкурсу дрег-квін, тому він вирішує кинути в бій Джинджер і виявляється здивований реакцією своєї матері (Дафна Рубін-Вега). Тим часом Джозі (Ешлі Мюррей) переживає щодо приїзду своєї матері Сьєрри (Робін Гівенс) у місто на честь виходу її EP і щодо зустрічі з Александром (Люсьєн Лавісконт).

Серія «Chapter Six: Mama Said» («Глава шоста: Мама сказала») вийшла на екрани 13 березня за українським часом. Її режисером є Чарльз Рендольф-Райт.

14 січня 2017,  17:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Довго не роздумуючи, сервіс потокового мультимедіа Crackle зняв свій рімейк культової кримінальної комедії Гая Річі «Великий куш». І зіграли в ньому Руперт Грінт, Ед Вествік, Люк Паскуаліно, Люсьєн Лавісконт, Дюгрей Скотт, Фібі Дайневор та Марк Воррен. Що з цього могло вийти? Дивіться його перший трейлер й вирішуйте самі.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Великий куш», який буде складатися з 10 серій, відбудеться 16 березня.

10 вересня 2015,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім тизерів і трейлерів напередодні прем'єри 1 сезону «Королев крику» були представлені початкові титри серіалу, які демонструють відмінні здібності головних героїнь кричати перед обличчям маніяка-вбивці в червоній диявольською масці.

Читати далі...