Новини, в яких згадується Мелисса Ройч

17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.

28 серпня 2019,  21:13 | Новини фільмів

Не «Джокером» єдиним. Конкуренцію фінальному трейлеру фільму про злочинного принца Ґотема сьогодні складає перший трейлер драматичної комедії Стівена Содерберга «Пральня» із зірковим кастом.

«Пральня» розповість про вдову (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою спритних юристів з Панами (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

Також в трейлері з'являються зірка «Друзів» Девід Швіммер та зірка «Теорії великого вибуху» Меліса Рауш.

На Netflix реліз фільму «Пральня» відбудеться восени.

3 жовтня 2018,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як Росс у «Друзях» сходив у солярій і став коричневого кольору? Стюарт з ситкому «Теорія великого вибуху» тепер теж знає, як це.

Вирушаючи на побачення з Деніз (Лорен Лапкус), Стюарт (Кевін Сасмен) вирішив пофарбувати волосся, але через те, що волосся стало темнішим, його обличчя на такому тлі здавалося дуже блідим, і він вирішив сходити в солярій. Але традиційно солярій дав збій, і Стюарт став помаранчевим. Він прийшов до Говарда (Саймон Хелберг) і Бернадетт (Мелісса Рауш) за порадою, і поки Говард порівнював Стюарта з умпа-лумпами з фільму «Чарлі і шоколадна фабрика», Бернадетт порадила перенести побачення. Але Стюарт дуже його чекав, тому вирішив піти так.

Наступна серія 12 сезону «Теорії великого вибуху», який є фінальним, вийде на екрани 5 жовтня за українським часом.

6 вересня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий ситком «Теорія великого вибуху» готується до свого фінального сезону, повідомляє його новий промо-ролик.

Медовий місяць Шелдона (Джим Парсонс) та Емі (Майем Біалік) сідає на мілину в Нью-Йорку, поки Пенні (Кейлі Куоко) та Леонард (Джонні Галекі) з тривогою зауважують, що вони дуже схожі на батьків Емі, містера і місіс Фаулер (Теллер і Кеті Бейтс). Тим часом Кутраппалі (Кунал Нейер) ображає фізика Ніла Деграсса Тайсона і починає в Твіттері війну, а Говард (Саймон Хелберг) і Бернадетт (Меліса Рауш) про щось наполегливо сперечаються в даному промо.

Прем'єра 12 сезону «Теорії великого вибуху» відбудеться 24 вересня.

11 вересня 2017,  14:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу мультфільму «Бетмен і Харлі Квінн» на Blu-ray і в форматі Digital компанія Warner Bros. поділилася новим фрагментом, де супергерої Бетмен (Кевін Конрой) і Найтвінг (Лорен Лестер) та суперлиходійка Харлі Квінн (Мелісса Ройч) виступають єдиним фронтом. Вони опиняються в пастці у барі, оточені старими ворогами, але Бетмен спокійно випиває своє молоко і пропонує їм... «потанцювати».

Відео про створення мультфільму з коментарями акторів і продюсера Брюса В. Тімма дивіться тут.

26 травня 2017,  22:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повнометражному мультфільмі «Бетмен і Харлі Квінн» супергерої Бетмен (Кевін Конрой) та Найтвінг (Лорен Лестер) об'єднуються з суперлиходійкою Харлі Квінн (Мелісса Ройч), щоб зупинити глобальну загрозу, викликану Отруйним плющем (Пегіт Брюстер) і Джейсоном Вудру (Кевін Майкл Річардсон), відомим як Майстер рослин.

Цікаве відео про створення мультфільму, над яким працював продюсер анімації «Бетмен: Убивчий жарт» Брюс Тімм, ви знайдете тут.

7 квітня 2017,  00:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість звичайного хвилинного трейлера кіностудія DC Entertainment представила 10-хвилинний ролик до свого нового мультфільму «Бетмен і Харлі Квінн» від творця «Бетмена: Убивчий жарт» Брюса Тімма. Ця історія об'єднає Темного лицаря і його помічника Найтвінга з суперлиходійкою Харлі Квінн, яка нібито залишила злочинне життя позаду.

Відео також показує закулісні моменти озвучування мультфільму за участю Кевіна Конроя (Бетмен), Мелісси Ройч (Харлі Квінн) та Лорена Лестера (Найтвінг).

18 серпня 2016,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Теорії великого вибуху» Кейлі Куоко поділилася кількома кумедними фото з кастом серіалу, зйомки 10 сезону якого вже стартували.

Читати далі...