Всесвіт Marvel: Канга Завойовника може замінити Доктор Дум у майбутніх «Месниках»

2 ноября 2023,  20:01 | Новости фильмов

Після провалу третього сольника Людини-мурахи компанія Marvel Studios стала замислюватися над тим, чи не замінити нового головного антагоніста своєї супергеройської франшизи на зовсім іншого суперлиходія.

Майбутнє суперлиходія Канга Завойовника, який мав замінити у кіновсесвіті MCU Таноса, стає все більш примарним. Його дебют на великому екрані у фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» був провальним, а також зараз виконавець ролі Канга та його варіантів Джонатан Мейджерс під слідством з приводу домашнього насилля. Про це повідомляє Variety.

Тож Кевін Файгі та сценаристи зараз активно думають над тим, чи можна замінити проблемного персонажа та актора кимось іншим. Наприклад, Доктором Думом.

Доктор Дум є відомим суперлиходієм у коміксах Marvel, і ви вже могли його бачити на екранах у супергеройському екшені «Фантастична четвірка», де його втілив зірка культового серіалу «Усі жінки - відьми» Джуліан МакМехон.

Тож нас може чекати якийсь неочікуваний сюжетний поворот, і у майбутніх блокбастерах «Месники: Династія Канга», який ще можуть перейменувати, та «Месники: Секретні війни» наймогутніші супергерої Землі (і не тільки) будуть битися вже не з Кангом і його варіантами, а з Доктором Думом.

Як вам такий варіант заміни Канга? Що думаєте з цього приводу?

927 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: