«Ми і є боги»: вийшов офіційний трейлер другого сезону серіалу «Локі» з Томом Гіддлстоном

31 июля 2023,  22:23 | Новости сериалов

Теж сумували за нашим улюбленим богом хитрощів? Том Гіддлстон повертається в образі знаменитого антигероя всесвіту MCU в інтригуючому трейлері другого сезону серіалу «Локі», який восени вийде на платформі Disney Plus.

Серіал «Локі» є спін-офом перших «Месників» і слідує за пригодами варіанту Локі, якому вдалося втекти від Месників разом з Тесерактом, проте згодом його схопила організація TVA, яка контролює головний плин часу і видаляє усіх, хто намагається його змінити. В результаті Локі почав працювати на TVA і під час подій першого сезону познайомився з різними варіантами самого себе, в один з яких вірніше, в одну він навіть закохався.

Але Сильві (Софі Ді Мартіно) у фінальній серії вбила Того, хто залишається (Джонатан Мейджерс), тож таймлайни перемішалися і на волю вирвалося багато лихих варіантів Канга Завойовника, з яким ми ближче познайомилися під час подій фільму «Людина-мураха та Оса: Квантоманія».

У другому сезоні, як показує трейлер, Локі та його новий найкращий друг Мобіус (Овен Вілсон) будуть подорожувати різними цікавими всесвітами, щоб врятувати час і зупинити Канга, один з варіантів якого з'являється у трейлері.

Разом з цим у майбутніх серіях Локі возз'єднається з Сильві, яка отримала нову зачіску і новий костюм, а також ми познайомимося з новим персонажем, якого грає зірка оскароносної стрічки «Все завжди і водночас» Ке Хью Кван. Він буде допомагати Локі та Мобіусу врятувати всесвіт.

Прем'єра нового сезону «Локі» запланована на 6 жовтня.

Тим часом ви вже можете побачити Овена Вілсона у кінотеатрах у сімейному фентезі «Маєток з привидами» від кіностудії Disney, що вийшло в прокат 27 липня.

2786 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: