«Банші Інішерина»: вийшов новий трейлер фільму Мартіна МакДони з Коліном Фарреллом та Бренданом Глісоном

29 октября 2022,  21:56 | Новости фильмов

Брендан Глісон більше не хоче дружити з Коліном Фарреллом у новому трейлері драматичної стрічки «Банші Інішерина» від режисера культового фільму «Залягти на дно в Брюгге», де Глісон і Фаррелл вперше зіграли разом.

Сюжет фільму «Банші Інішерина» розгортається на острові Інішерин у 1920-ті роки на тлі ірландської громадянської війни і розповідає про двох давніх друзів, яких грають Глісон та Фаррелл. Вони опиняються в глухому куті, коли один з них раптово розриває їхні стосунки з тривожними наслідками для них обох.

Режисером та сценаристом драми «Банші Інішерина», яка, як показує її новий трейлер, не позбавлена гумору, виступає Мартін МакДона, який зняв «Залягти на дно в Брюгге», а також оскароносну стрічку «Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі».

Разом з Глісоном та Фарреллом у стрічці знялися Керрі Кондон, яка озвучувала П'ятницю у блокбастерах «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», і зірка минулорічного супергеройського фільму «Вічні» Баррі Кеоган.

Світова прем'єра фільму «Банші Інішерина» відбулася в рамках 79-го Венеційського кінофестивалю, де він отримав 15-хвилинні овації, найдовші серед усіх стрічок, представлених там цього року. За свою гру Фаррелл отримав «Кубок Вольпі» за найкращу чоловічу роль, а МакДоні вручили «Золоту Озеллу» за найкращий сценарій.

Тож тепер у Фаррелла є гарні шанси отримати «Оскар» за «Банші Інішерина».

1125 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: