«Оскар 2023»: де українці можуть подивитися церемонію онлайн (і не тільки)

12 марта 2023,  13:34 | Награды и премии

Сьогодні, у ніч з 12 на 13 березня, в Голлівуді відбудеться головна церемонія цього нагородного сезону «Оскар», що у 2023 році святкує своє 95-річчя. Де і коли українці зможуть подивитися її в прямому ефірі?

Трансляцію 95-й церемонії нагородження премії «Оскар» цього року покаже український телеканал «Суспільне. Культура», прямий ефір якого ви також можете подивитися на офіційному сайті телеканалу (https://suspilne.media/page/5-suspilne-culture-online/) та на сайті Megogo (https://megogo.net/ua/tv/channels/3864391-suspilne-kultura-hd-online.html).

Платформа Megogo повідомляє, що трансляція почнеться цієї ночі рівно о 00:00.

Спочатку телеканал «Суспільне. Культура» покаже спецвипуск «За крок до "Оскара"», потім о 00:50 стартує червона доріжка, а сама церемонія нагородження розпочнеться о 02:00 і буде тривати до 05:00.

Рекордну для цього року кількість номінацій, аж 11, отримала науково-фантастична стрічка «Все завжди і водночас» з Мішель Йєо у головній ролі, що нарешті вийде в український прокат 16 березня. Далі з 9 номінаціями йдуть драма «Банші Інішерина» та фільм про Першу світову війну «На Західному фронті без змін».

Минулого року головний «Оскар» отримала драматична стрічка «CODA: У ритмі серця» режисерки Шан Гейдер, подивимося, кому фортуна посміхнеться цієї ночі.

Список претендентів на звання Найкращий фільм року ви знайдете тут.

Ведучим кінопремії цього року буде Джиммі Кіммел, який вже вів її два рази підряд у 2017 та 2018 роках. Сподіваємося побачити під час церемонії ще один веселий скетч про його «давню ворожнечу» з Меттом Деймоном.

1167 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: