Наталі Портман зіграє в екранізації роману «Жінка в озері»

17 лютого 2024,  20:34 | Кастінг

Незабаром лавреатка премії «Оскар» Наталі Портман виконає головну роль в міні-серіалі «Жінка в озері» («Lady in the Lake»), що вийде на платформі Apple TV+.

Драматичний міні-серіал «Lady in the Lake» буде екранізацією однойменного роману американської письменниці Лори Ліппман. Його події розгортатимуться у Балтиморі у 1960-х роках і покажуть, як одна рішуча домогосподарка вирішує стати журналісткою, що займається розслідуваннями, і це спонукає її досліджувати таємничу смерть і особу молодої темношкірої жінки, про яку місто, здавалося, зовсім забуло.

Цю домогосподарку, яка вирішує взятися за заплутане розслідування, на ім'я Медді Шварц зіграє Наталі Портман. Ви вже можете побачити її нову героїню на першому кадрі міні-серіалу нижче.

Роль вбитої жінки Клео Шервуд виконає Моусес Інгрем, яку ви раніше могли бачити в популярних міні-серіалах «Ферзевий гамбіт» та «Обі-Ван Кенобі».

Компанію Портман та Інгрем складе актор Девід Коренсвет, він же майбутній Супермен у супергеройському екшені «Супермен: Спадщина».

Портман також виступає виконавчою продюсеркою цієї адаптації. Прем'єра міні-серіалу «Жінка в озері» відбудеться пізніше у 2024 році.

478 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...