Нову Супергьорл зіграє зірка серіалу «Дім дракона» Міллі Олкок

30 січня 2024,  12:12 | Кастінг

Новий кіновсесвіт DCU знайшов свою Супергьорл! Цю роль у його майбутніх фільмах виконає акторка Міллі Олкок, яка прославилася на весь світ завдяки ролі юної принцеси Рейніри Таргарієн у хітовому фентезі «Дім дракона».

Продюсери Джеймс Ганн та Пітер Сафран нарешті знайшли свою Супергьорл в обличчі зірки серіалу «Дім дракона» Міллі Олкок, повідомляє сайт Variety.

Ходять чутки, що Кара Зор-Ел, також відома як супергероїня Супергьорл, кузина Супермена, дебютує на великому екрані в блокбастері «Супермен: Спадщина», який знімає режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн, який тепер є головою DC Films.

Далі Олкок втілить Супергьорл (Супердівчину) в своєму сольному супергеройському фільмі «Supergirl: Woman of Tomorrow» («Супергьорл: Жінка майбутнього» або «Супергьорл: Жінка завтрашнього дня»).

Олкок прославилася завдяки тому, що зіграла юну Рейніру Таргарієн у першій частині першого сезону фентезійного серіалу «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів». Далі ця роль перейшла Еммі Д'Арсі.

Роль Кларка Кента/Супермена у фільмі «Супермен: Спадщина» виконає актор Девід Коренсвет, а його кохану Лоїс Лейн зіграє Рейчел Броснахен. Стрічка вийде на великі екрани 10 липня 2025 року.

Дати прем'єри у кінокомікса «Супергьорл: Жінка майбутнього» поки що немає.

524 

1 коментар

Tyta

7 квітня 2024, 17:41

Як людина, яка захоплюється екологічною стійкістю, я шукала екологічно чисті варіанти вейпінгу, щоб зменшити свій вуглецевий слід. Мої пошуки привели мене на сайт https://elfbarsvape.com.ua/, де я був у захваті від вибору багаторазових та перероблюваних продуктів для вейпінгу. Зосередженість сайту на сталому розвитку в поєднанні з акціями на екологічно чисті товари, такі як біорозкладні капсули та багаторазові баки, ідеально збіглися з моїми цінностями. Їхня ініціатива винагороджувати клієнтів за вибір екологічно чистих варіантів не тільки зробила вейпінг для мене більш екологічно відповідальним, але й економічно вигідним, зміцнивши мою прихильність до більш сталого способу життя.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: