«Нікчемний я 4»: дата виходу та інші деталі

28 грудня 2023,  19:00 | Новини фільмів

Наступного року нас чекає повернення легендарного лиходія-який-став-героєм Ґру та його веселої родини у пригодницькому мультфільмі «Нікчемний я 4» від студії Illumination, що робить його одним з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року.

Офіційно відомо, що анімаційна пригода «Нікчемний я 4» вийде в широкий прокат 4 липня 2024 року, тобто через 7 років після прем'єри третьої частини.

Деталі сюжету поки тримають у таємниці (до виходу офіційного трейлера), проте відомо, що Ґру та його дружина Люсі, яких озвучують Стів Карелл та Крістен Віг, знову зіштовхнуться з небезпечним лиходієм (чи лиходіями) і отримають завдання їх зупинити та затримати, оскільки вони продовжують працювати на Антилиходійську лігу.

Разом з ними повернуться їхні дочки Марго (Міранда Косгров), Ідіт (Дена Гайер) та Агнес (Нев Шаррел), а також брат-близнюк Ґру Дру (теж Стів Карелл), посіпаки/міньйони і доктор Нефаріо (Расселл Бренд).

Режисером четвертої пригоди Ґру і компанії виступає Кріс Рено.

Влітку 2022 року на великі екрани вийшов сиквел/приквел «Посіпаки: Становлення лиходія», який показав знайомство маленького Ґру з посіпаками.

Тим часом у кінотеатрах України ви вже можете побачити нову анімацію для всієї родини від студії Illumination «Переліт».

1258 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: