«Королівство планети мавп»: перший український трейлер блокбастера з зіркою «Відьмака»

12 грудня 2023,  20:09 | Новини фільмів

Це планета мавп. І лише Цірі вдалося вижити на ній. Дивіться тизер-трейлер пригодницького екшену «Королівство планети мавп» за участю зірки хітового фентезі «Відьмак» Фрейї Аллан, яка відома за роллю принцеси Цірілли.

Офіційний синопсис стрічки «Королівство планети мавп», що буде продовженням хітових науково-фантастичних фільмів «Повстання планети мавп», «Світанок планети мавп» та «Війна за планету мавп»:

Режисер Вес Болл вдихає нове життя в епічну франшизу, події якої розгортаються через кілька поколінь після правління Цезаря. Мавпи – домінуючий вид, який гармонійно співіснує, а люди приречені на життя в тіні. Поки новий тиранічний мавпячий вождь будує свою імперію, одна молода мавпа вирушає у виснажливу подорож. Ця мандрівка змусить поставити під сумнів усе, що вона знала про минуле, і зробити вибір, який визначить майбутнє як мавп, так і людей.

Головним героєм нового розділу культової франшизи буде син Цезаря Корнелій, якого зіграє/озвучить актор Овен Тіг (ви могли його бачити у горорі «Воно 2»).

В український прокат блокбастер «Королівство планети мавп», який зняв режисер франшизи «Той, що біжить лабіринтом» Вес Болл, вийде 23 травня 2024 року.

741 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: