«Маестро»: вийшов тизер-трейлер нової режисерської роботи Бредлі Купера

30 серпня 2023,  16:40 | Новини фільмів

Вже відійшли від фільму «Народження зірки»? Тоді цього року вас чекає нова режисерська робота Бредлі Купера під назвою «Маестро», де компанію йому складе номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган.

Стрічка «Маестро» буде музичним байопіком, що розповість про історію кохання відомого американського композитора і диригента Леонарда Бернстайна (Бредлі Купер) та його дружини Феліції Монтеалегре (Кері Малліган) від їхньої першої зустрічі у 1946 році до двох заручин, весілля, 25 років у шлюбі та трьох дітей.

Купер та Малліган будуть грати Леонарда та Феліцію у різні періоди їхнього життя, тож фільм «Маестро» має всі шанси бути номінованим на «Оскар» за свій грим. Хоча після виходу тизер-трейлера у соцмережах прогримів скандал через накладний ніс Купера глядачі навіть стали звинувачувати його у антисемітизмі. Проте родина Бернстайна сказала, що це нонсенс і що вони схвалюють таке художнє рішення.

Минула режисерська робота Купера «Народження зірки», де він зіграв разом з Леді Гагою, отримала 5 номінацій на «Оскар», 2 з яких були для Купера, і принесла Газі її перший «Оскар» (за хітову пісню «Shallow»).

Всього Купер має на своєму рахунку аж 9 номінацій на «Оскар», можливо, «Маестро» нарешті принесе йому очікувану статуетку. Прем'єра стрічки відбудеться у грудні.

520 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: