Вийшов трейлер екранізації ЛГБТ-бестселера «Червоний, білий та королівський синій»

6 липня 2023,  23:03 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Prime опублікувала очікуваний трейлер романтичної стрічки «Червоний, білий та королівський синій» за участю зірки фільму «Пурпурні серця» Ніколаса Голіцина та зірки трилогії «Будка поцілунків» Тейлора Захара Переса.

Романтична комедія «Червоний, білий та королівський синій» буде екранізацією однойменного бестселера письменниці Кейсі МакКуістон. Вона слідує за Алексом Клермонт-Діазом (Перес), сином Еллен Клермонт, першої жінки-президента Сполучених Штатів, яка балотується на переобрання у 2020 році. Тим часом Алекс разом зі своєю сестрою Джун та їхньою подругою Норою (онукою віце-президента) вирушають на королівське весілля, де у нього відбувається конфлікт з принцем Генрі (Голіцин), молодшим братом нареченого, в результаті якого вони обидва падають і знищують весільний торт.

Після міжнародного скандалу Алекс та Генрі мають переконати світову спільноту, що вони помирилися і залишили свій конфлікт позаду, проте їхнє тісне спілкування незабаром переростає у взаємні романтичні почуття. Але чи зможуть син президентки та принц бути разом, коли за кожним їхнім кроком слідкують папараці?

Роль матері Алекса та президентки США Еллен Клермонт виконає легендарна Ума Турман, зірка культових стрічок «Кримінальне чтиво» і «Убити Білла».

Також в екранізації візьмуть участь зірка трилогії «Хоббіт» і фільму «Шерлок Голмс: Гра тіней» Стівен Фрай та зірка кінокоміксу «Чорний Адам» Сара Шахі.

Онлайн-прем'єра фільму «Червоний, білий та королівський синій», режисером якого виступає Меттью Лопес, відбудеться 11 серпня.

1299 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...