Вийшов фінальний український трейлер вампірської комедії «Ренфілд» з Ніколасом Кейджем

4 квітня 2023,  22:39 | Новини фільмів

Увага усім шанувальникам великого і талановитого Ніколаса Кейджа! Фінальний трейлер чорної (і дуже кривавої) комедії для дорослих «Ренфілд» нагадує, що ми побачимо його в кінотеатрах в образі графа Дракули вже з 13 квітня.

Фільм «Ренфілд» розповідає про Ренфілда, вірного слугу графа Дракули, який вже багато років служить князю темряви і тепер намагається хоч якось влаштувати своє життя у Новому Орлеані. Він хоче звільнитися від влади вампіра, але його господаря це не влаштовує, тож між ними починається криваве (і часом комічне) протистояння.

Роль Ренфілда грає Ніколас Голт, він же молодий Звір з супергеройської франшизи «Люди Ікс», а його подругу-поліцейську, яка допоможе Ренфілду боротися з Дракулою та його посіпаками, втілює зірка супергеройського екшену «Шан-Чі та легенда десяти кілець» Аквафіна.

Режисером цього комедійного горору став Кріс МакКей, який працював над сценарієм хітового пригодницького фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв», що вийшло в український прокат 30 березня.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

Більше цікавих кінопрем'єр квітня ви знайдете в нашій афіші.

838 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: