Гурт «Бумбокс» та Сергій Жадан представили пісню до фільму «Мирний-21»

27 лютого 2023,  18:45 | Новини фільмів

В український прокат вийшла нова військова драма «Мирний-21», присвячена російсько-українській війні. Її головною темою стала пісня «Правда», яку разом написали та виконали лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк та відомий український письменник і музикант Сергій Жадан.

Хливнюк, який пішов захищати Україну на початку повномасштабного російського вторгнення, вступивши до лав тероборони, і минулого року отримав поранення, відверто прокоментував свою нову пісню «Правда»:

Це пісня про людей, на яких тримається наш драний і шкутильгаючий світ.

Творці композиції, яка звучить під час титрів фільму «Мирний-21», що вийшов в прокат 22 лютого, зазначають, що вона «транслює одну з провідних ідей стрічки — сміливість бути чесним перед собою, побратимами і своєю державою».

Фільм «Мирний-21», режисером якого виступив Ахтем Сеітаблаєв, розповідає історію про довіру та її відсутність на тлі подій, які розгортаються на сході України на початку 2014 року. Головна тема стрічки розкривається через призму луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагаються змусити зрадити свою країну.

Стрічка стала фінальною роботою українського актора Павла Лі, який загинув в Ірпені внаслідок російського обстрілу 6 березня 2022 року, захищаючи Україну.

Купуйте квитки на фільм «Мирний-21» на нашому сайті.

Також не забувайте донатити у фонд «Повернись живим», який виступає одним з партнерів стрічки, як повідомляє офіційний постер.

839 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...