«Одного чудового ранку»: дивіться український трейлер драми за участю зірки Бондіани

28 грудня 2022,  23:36 | Новини фільмів

Зірка фільмів про Джеймса Бонда «007: СПЕКТР» та «007: Не час помирати» Леа Сейду грає мати-одиначку у новій драматичній стрічці «Одного чудового ранку» («Un beau matin»), що вийде в прокат наступного місяця.

Сюжет фільму «Одного чудового ранку» слідує за молодою мати-одиначкою Сандрою, яка мешкає в Парижі. Її життя сповнене турботи про маленьку дочку та хворого батька, стан якого стрімко погіршується. Раптом у її житті з’являється нове захоплення — одружений науковець Клеман.

Роль Клемана виконує відомий французький актор Мельвіль Пупо, якого ви можете знати за фільмами «Офіцер і шпигун», «З божої волі» та «Біля моря».

Нова стрічка з Сейду у головній ролі була представлена у травні в рамках Каннського кінофестивалю, де вона отримала нагороду Europa Cinemas Label як найкращий європейський фільм. Тим часом Сейду була номінована на премію Європейської кіноакадемії у категорії Найкраща акторка.

Українська прем'єра французької драми «Одного чудового ранку», сценаристкою та режисеркою якої стала Міа Хансен-Льове, очікується 19 січня.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...