Дарт Вейдер і Палпатін вирушають у відпустку у новому мультфільмі від Disney та Lego

22 червня 2022,  19:42 | Новини фільмів

Платформа Disney Plus поділилася веселим трейлером свого нового мультфільму «ЛЕГО Зоряні війни: Літня відпустка» («LEGO Star Wars Summer Vacation»), онлайн-прем'єра якого відбудеться 5 серпня.

Новий мультфільм від Disney та Lego покаже продовження пригод наших улюблених героїв у дусі популярних спецвипусків «ЛЕГО Зоряні війни: Святковий спецвипуск» та «ЛЕГО Зоряні війни: Жахливі історії», що вийшли на платформі Disney Plus у 2020-му та 2021-му році відповідно.

Після доленосної битви з імператором Палпатіном під час подій фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Рей, Фінн, По, Роуз та Чубакка хочуть відпочити під літнім сонцем. Відважним героям Галактики дуже потрібна відпустка, але, як часто виявляється під час сімейних канікул, справи йдуть не за планом, коли на пляжі з'являються лиходії Дарт Вейдер та Палпатін.

Режисером цього літнього спецвипуску виступає Кен Каннінгем, сценарій до нього написав Девід Шейн, які разом створювали різдвяний та гелловінівський мультфільми з героями «Зоряних воєн».

Тим часом тизер-постер анімації показує маленьку «Зірку смерті», найруйнівнішу зброю в Галактиці, у вигляді невинного пляжного м'ячика.

1055 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...